HOĆE LI USPJETI?

Justin Bieber ‘ucijenio’ obožavatelje: Ako njegov post dobije 20 milijuna lajkova, do Božića će objaviti album

30.10.2019 u 09:58

Bionic
Reading

Nakon što je njegova bivša djevojka Selena Gomez objavila nove pjesme, a u kojima se, što je više nego jasno, obračunala s njim i prisjetila njihove veze, i kanadska pop senzacija odlučila je izdati novi album, za što je zatražila i pomoć obožavatelja

Prvo se, nakon nekoliko odgađanja, napokon i drugi puta vjenčao sa Hailey Baldwin, ovoga puta u društvu obitelji i prijatelja, a sada je Justin Bieber spreman i za nove glazbene poslastice. Nove pjesme ovih je dana objavila i njegova bivša djevojka Selena Gomez, a koje su odmah postale glavna tema zbog toga što je iz istih sasvim jasno kako se kroz stihove obračunava upravo s Bieberom.

A kako bi se pisalo malo o njemu i njegovim pjesmama, Justin Bieber odlučio se za neobičan korak - 25-godišnji pjevač obećao je svojim obožavateljima putem Instagrama kako će novi album objaviti do Božića, ukoliko ta njegova objava dobije 20 milijuna lajkova.

'Dijelite, lajkajte, objavljujte na svojim Storyjima, ja moram vidjeti da vi to želite! Volim vas sve i krenite! Ja sam još malo gotov, no vaša potpora dodatno će me ubrzati', poručio je Justin Bieber u objavi na svom službenom Instagram profilu.

  • +3
Vjenčanje Hailey Baldwin i Justina Biebera Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / BACKGRID

U dva dana, otkako je to stavio, stigao je već na pola puta, budući da je dobio potrebni 10 od 20 milijuna lajkova, a ostvariti cilj i ne bi mu trebalo biti teško, budući da ga upravo na Instagramu prati 121 milijun obožavatelja.