Ostavio sve bez daha

Juraj Zigman odjenuo je brojne svjetske zvijezde, a sad se pohvalio kreacijom za američku pjevačicu

18.12.2023 u 09:10

Bionic
Reading

U svojoj dugogodišnjoj karijeri naš dizajner odjenuo je mnoga slavna lica s hrvatske scene i razne celebrityje sa svih strana svijeta. Na red za njegovu kreaciju došla je i Doja Cat

Poznata američka reperica zasjala je na pozornici u potpuno crnom kostimu u Juraja Zigmana sklopu svoje 'Scarlet turneje'.

'Ponosan sam što sam dio ovoga', napisao je dislavni Riječanin u opis objave na svom Instagram profilu. Napravio je bodi koji je imao istaknut prednji dio nalik na trbušne mišiće s naglašenim, kožnim dijelovima na prsima i ramenima.

Podsjetimo, Zigmanove kreacije nosile su još mnoge svjetske zvijezde među kojima su Beyonce, Christina Aguilera, reperica Lizzo, Nicki Minaj, Rita Ora, Cardi B., djevojke iz britanske ženske grupe Little Mix, Perrie Edward i Jade Thirlwall. Nedavno je izradio i kostim za kontroverznog američkog youtubera Logana Paula, a osim velikih svjetskih zvijezda, ovaj je dizajner poznat i po suradnji s Letom 3 i njihovim odjevnim kombinacijama na Eurosongu, te po regionalnim suradnjama s pjevačicama Sarom Jo i Jelenom Karleušom.

'Mogu reći da sam sretnik, ali mislim da sam sve u životu postigao radom. Nije to došlo preko noći, nijedna zvijezda nije me najednom otkrila. Prvo smo obukli jednu pa polako drugu, došli u dobre odnose s vodećim stilistima u Los Angelesu... Treba raditi na tome i ništa ne dolazi preko noći. Svatko može odjenuti neku zvijezdu, no što nakon toga? Naše zvijezde nikad nisu nosile jednu stvar jednom, uvijek barem pet, šest puta', ispričao je ranije za tportal.

  • +3
Juraj Zigman Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Inače, nakon vrlo uspješne i kreativne godine obilježene nizom suradnji sa svjetskim zvijezdama dizajner je otvorio svoj prvi pop-up shop u Rijeci.