Tajna čuvana pet mjeseci

Julia Stiles iznenadila viješću da je dočekala svoje treće dijete sa suprugom Prestonom J. Cookom

05.04.2024 u 14:29

Bionic
Reading

Jedna od najvećih tinejdžerskih zvijezda i idola devedesetih i njezin životni suputnik povećali su obitelj za još jednog člana. Trudnoću i rođenje bebe držali su, sve do sada, u strogoj tajnosti

'U meni plamte emocije jer imam petomjesečnu bebu doma i počela sam režirati svoj prvi film Wish You Were Here', rekla je Julia Stiles u srijedu u razgovoru za The New York Times. No nije pričala o detaljima svoje trudnoće pa se tako ne zna spol ni ime bebe.

Objasnila je da nije htjela poput mnogih na društvenim mrežama podijeliti fotografiju prinove koja je nedavno stigla u njihovu obitelj. Mama dvogodišnjeg Arla i šestogodišnjeg Strummera rekla je da vidi mnogo sličnosti između roditeljstva i režije.

'Morate razmišljati deset koraka unaprijed, ali i biti u sadašnjem trenutku', nastavila je. 'Morate biti dobri u upravljanju vremenom. Morate biti osjetljivi na potrebe ljudi i voditi ih, ali i držati granice'; kazala je Stiles i dodala da baš i ne spava puno zbog bebe, ali ima energije.

Podsjetimo, zvijezda se udala za Prestona Cooka u rujnu 2017., kada je bila trudna s njihovim prvim sinom. Upoznali su se 2014. na snimanju trilera 'Blackway'. Unatoč majčinstvu nije zapostavila karijeru.

  • +3
Julia Stiles Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL