PROSIDBA NA BOŽIĆ

Zaručila se glumica Julia Stiles

05.01.2016 u 19:26

Bionic
Reading

Iako je svoju privatnost posljednjih godina čuvala od medija, vijest da se na Božić zaručila sa snimateljem Prestonom J. Cookom, kojeg je upoznala protekle godine, objavila je na Instagramu ponosno pokazavši svoj zaručnički prsten

'Najbolji Božić do sada!' poručila je 34-godišnja holivudska miljenica Julia Stiles ispod fotografije svog zaručničkog prstena na Instagramu. Njezin je odabranik snimatelj Preston J. Cook kojeg je poznala 2015. na snimanju filma 'Go With Me'. Preston je hvaljen i zbog svog rada na najnovijem filmu 'The Revenant' redatelja Alejandra Gonzáleza Iñárritua s DiCapriom u glavnoj ulozi.

Best Christmas Ever! ??

A photo posted by @missjuliastiles on

O novoj ljubavi Stiles je progovorila u srpnju ove godine izjavivši kako je najbolji poljubac u životu doživjela tog jutra s novim dečkom. Tada je otkrila i o kome je riječ.

Svoj ljubavni život glumica je uporno čuvala od medija pa se o njezinim muškarcima u javnosti znalo tek ponešto. 2011. bila je u vezi sa zvijezdom serije 'Dexter' Davidom Harbourom. Prije njega hodala je i s Heatom Ledgerom i Joshom Hartnettom.


Julia i Preston sreli su se na setu filma 'Go With me' 2015.