MAMAC ZA POGLEDE

Nekadašnja holivudska teen zvijezda okretala glave u stajlingu vrijednom 8,6 milijuna kuna

08.05.2019 u 10:07

Bionic
Reading

Popularna teen glumica Julia Stiles, najpoznatija po ulozi u romantičnoj komediji '10 razloga zašto te mrzim' bila je glavna zvijezda na premijeri druge sezone serije 'Riviera' u Londonu. Lijepa glumica je okretala glave u skupocjenom stajlingu vrijednom više od 8,6 milijuna kuna

Glumica Julia Stiles zna kako privući pažnju. 38-godišnja američka glumica pridružila se kolegama Poppy Delevigne, Dimitriju Leonidas i Claudiji Winkleman na premijeri druge sezone serije 'Riviera' u prestižnoj londonskoj galeriji Saatchi, bacivši u drugi plan sve prisutne.

Zvijezda filmova '10 razloga zašto te mrzim', 'Plešimo zajedno', 'Kraljević i ja' na premijeru je stigla u pratnji supruga Prestona Cooka, plijenivši pažnju u elegantnoj crnoj haljini midi kroja koju krase isprepletene srebrne niti.

  • +6
Julia Stiles Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ženstvenu haljinu sa zavodljivim dekolteom glumica je upotpunila crnim štiklama s cirkonima i torbicom, ali najveći 'wow' efekt glumica je postigla raskošnom dijamantnom ogrlicom, čija je vrijednost procijenjena na 8,6 milijuna kuna.

Slavna glumica u seriji 'Riviera', koju možemo gledati na Pickboxu u sklopu MAXtv paketa, tumači ulogu Georgine Clios, žene koja otkriva da je njezin način života plaćen krvlju te nastoji zaštititi sebe i svoje najmilije.

Riviera, sezona 2 Izvor: Društvene mreže

'Nadam se da će druga sezona biti jednako dobro prihvaćena od strane publike kao i prva sezona. Već držimo fige za treću sezonu', izjavio je za irski The Sun producent Paul McGuinness, koji je otkrio kako je poprilično teško održati seriju na očekivanom nivou, obzirom da je za snimanje serije potrebna hrpa scenarista, redatelja, likova i glumaca te zbog toga što se nerijetko dogodi da likovi u seriji razviju neočekivani status kod publike.