JULIA STILES

Zvijezda hit serije 'Rivijera': Žalim što sam toliko brinula o izgledu i mrzila svoje tijelo'

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Trenutno je imamo prilike pratiti u hit seriji 'Rivijera' koja se prikazuju na Pickbox TV kanalu u sklopu Maxtv-a. Glumica Julia Stiles s glumom je počela u ranom djetinjstvu, okušala se u gotovo svim formatima ali i dalje je iznenade neki postupci kolega, nadređenih ili producenata na setu

U sklopu svog velikog intervjua za magazin Glamour glumica Julia Stiles progovorila je o mračnoj strani Hollywooda. Lijepa Amerikanka trenutačno promovira drugu sezonu serije 'Rivijera', čiju prvu sezonu hrvatski gledatelji imaju prilike gledati na MaxTV-ovu kanalu Pickbox. Iako joj na poslovnom planu ide bolje no ikada, Stiles se osvrnula na stvari preko kojih teško prelazi i žrtvuje radi karijere.

'Prije deset godina bojala sam se što mi budućnost nosi i kako je to biti glumica u kasnim 30-ima. No, sada lakše dišem i sretna sam zbog prilika koje su mi se ukazale. Također mnogo sam mudrija i iskusnija', naglašava Stiles te dodaje: 'U svome poslu svakodnevno se nosim s teškim psihičkim nasiljem. Neću nikoga imenovati, ali na setu ima groznih ljudi zbog kojih sam neprestano plakala, vikala i bila nesretna'.

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'To tako funcionira', rekli su joj tada, a Julia se odlučila hrabro nositi s time i privesti projekt kraju. Između ostalog, poznata plavuša kaže, 'ne postoji drugačiji način, svi se jednako nose s time i prilagođavaju masi'.

Mnogo je puta razmišljala da kaže nekom muškom kolegi koji se tako ponašao prema njoj da stane i da to nije primjereno, ali onda bi sama sebe zaustavila i pričekala da projektu dođe kraj.

Također, 38-godišnjakinja je žestoka feministkinja te se odlučno bori za jednake honorare bez obzira na spol, dob ili ulogu. Naglašava da je u Hollywoodu i to napokon došlo na red i da se ozbiljnije počelo pričati o tom problemu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Promo

'Da mogu, sebi bih kao mlađoj poručila da prestanem toliko brinuti o izgledu i mrziti svoje tijelo. Neprestano sam za crveni tepih birala odjeću koja mi je bila izuzetno neudobna i pritom bih propuštala svu čar takvih velikih događaja. Danas sam mnogo zadovoljnija u vlastitom tijelu i manje opterećena stereotipima koji su grozni', zaključila je Julia Stiles.

  • +6
  • +3

Julia Stiles

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!