VELIKA LJUBAV

Julia Roberts otkrila što jedva čeka pokazati djeci

06.04.2017 u 14:15

Bionic
Reading

Omiljena glumica Julia Roberts progovara o nevjerojatnom iskustvu odgajanja svoje troje djece, braku i poslovnim uspjesima te kaže kako živi za dan kada će s najdražima sjesti i pogledati sve svoje filmove

'Volim biti roditelj, volim to i kada je teško, ali i kada je izazov. Volim odlaziti na spavanje u 20:30', opisuje poznata glumica Julia Roberts svoje iskustvo odgajanja troje djece. No priznaje da ne može izabrati samo jednu omiljenu stvar u tome što je mama 12-godišnjih blizanaca Hazel i Phinnaeusa te tri godine mlađeg Henryja koje ima u braku s Dannyjem Moderom.

'Potpuno drukčije počinješ cijeniti vikende, božićne praznike, a i ljetni odmor postaje radost na jedan skroz drugi način', govori Julia kojoj su djeca najveći životni učitelji. 

Zato je nestrpljiva i ne može dočekati dan kada će njezini nasljednici biti dovoljno veliki da s njom pogledaju sve filmove u kojima je glumila jer sada bi im filmska večer bila prekratka.

'Ne mogu dočekati kada će moja kći primjerice pogledati film Moj dečko se ženi', veseli se glumica i kaže kako će to biti zanimljivo i slatko te se nada da će djeca biti ponosna na to kako je provela svoje 20-e i 30-e. 

Zvijezda filmova kao što su 'Zgodna žena', 'Pomajka' ili 'Oceanovih 11' otkrila je i kako je njezina obitelj ono što je u poslu motivira i inspirira.

🆕 #JuliaRoberts SMURFS: THE LOST VILLAGE character, SmurfWillow! #SmurtfsMovie @smurfsmovie #repost ❣

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberrts) on

Njezin posljednji angažman bio je sinkronizacija, posudila je glas u kultnom crtiću o Štrumfovima, što će sigurno oduševiti brojne mališane, pa tako i njezine koji su veliki ljubitelji tih čudesnih plavih bića.