MLADOLIK LOOK

Julia Roberts obara s nogu i u sportskom izdanju

01.03.2017 u 10:17

Julia Roberts

Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Bionic
Reading

Holivudska miljenica Julia Roberts viđena je tijekom opuštenog druženja s prijateljima u Malibuu, a sportski stajling i prirodan izgled nisu umanjili njenu nadaleko poznatu ljepotu

49-godišnja Julia Roberts ulicama Malibua prošetala je u sportskim hlačama i tenisicama te u toploj jakni s kapuljačom i kožnim rukavima, modelom vrlo slična takozvanoj bomberici.

U sportskom izdanju, 'Zgodna žena' nije imala šminku i nosila je naočale, ali i kada nije dotjerana, plijeni pažnju svojom pojavom.

Najpoznatija po zaraznom osmijehu, Julija je više puta bila proglašavana jednom od najljepših žena i glumica na svijetu. Zahvaljujući hitu 'Zgodna žena', cijeli je svijet saznao za lijepu Juliju Roberts i od tada je znana kao ljepotica fatalna osmijeha koja je godinama među najpopularnijim glumicama Hollywooda.

#juliaroberts

Objavu dijeli A moment with Julia Roberts (@juliaroberts281067)

Kroz sve godine Julia nije puno mijenjala svoj stil i ne pada na modne trendove što je pokazala i ovim ležernim stajlingom za druženje s prijateljima. Gotovo oduvijek nosi dugu kosu i više je puta rekla da poput većine žena u ormaru ima mnogo traperica, ali i da primjerice jako dobro zna moć klasičnih komada kao što je bijela košulja.

Prelijepa oskarovka inače je majka troje djece i u sretnom je braku s Dannyjem Moderom. Prvo je rodila blizance Phinnaeusa i Hazel, a zatim sina Henryja.