NIKAD LJEPŠA

Julia Roberts u trendi kaputu izgleda bez greške

01.02.2017 u 14:48

Julia Roberts

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Bez obzira na to je li u nekoj elegantnoj kreaciji na crvenom tepihu ili u casual dnevnoj kombinaciji, Julia Roberts osvaja svojom klasičnom ljepotom

Jednu od omiljenih glumica u Hollywoodu često se može vidjeti i u jednostavnim casual outfitima koji joj odlično stoje. Nedavno se tako prošetala u još jednoj kul kombinaciji - maslinastozelenom kaputu, must have predmetu sezone.

Military kaput duljine do koljena kombinirala je s trapericama i bajkerskim čizmama. Kosu s pramenovima boje meda nosila je lagano nakovrčanu, a ovaj odličan dnevni look upotpunila je sunčanim naočalama.

Ova mama troje djece i u 49. izgleda fantastično, a čini se da joj skladan obiteljski život baš godi. Miljenica Hollywooda u braku je od 2002. s Dannyjem Moderom.

Baš poput glazbenice Alicije Keys, i Julia Roberts često je bez šminke, a kad je u pitanju njezina svakodnevna beauty rutina, lijepa glumica kaže kako je s 45. uvela novo pravilo: manje šminke, a više hidratiziranja.

'Ujutro obavezno nahranim osjetljivo područje oko očiju i nanosim Lancomeov hidratizirajući losion na cijelo lice. Stavljam vrlo malo šminke u slobodno vrijeme.

Navečer obavezno čistim lice', kaže Julia koja u svom neseseru uvijek ima balzam za usne i kremu za ruke.

Inače, Roberts će se prvi put pojaviti u TV seriji. Dobitnica Oscara za ulogu Erin Brokovich u istoimenom filmu debitirat će u seriji 'Today Will Be Different' ('Danas će biti drukčije'), temeljenoj na romanu Marie Semple.   Glumit će Eleanor Flood, ženu koja se bori s krizom srednjih godina.