PRIRODNA LJEPOTICA

Julia Roberts: Zanosna i bez trunke šminke na licu

08.03.2017 u 12:24

Bionic
Reading

Julia Roberts plijeni pozornost svojom bezvremenskom ljepotom i casual stajlinzima

Holivudska diva koja je na glasu kao jedna od najljepših stanovnica Hollywooda, svojim izgledom redovito mami uzdahe kako na crvenom tepihu tako i izvan njega.

Tajna ljepote ove slavne glumice koja se proslavila ulogom u 'Zgodnoj ženi' vjerojatno je i u sretnom obiteljskom životu. Udana je za kamermana Dannyja Modera još od 2002. s kojim ima dva sina i djevojčicu, a svoj privatni život ljubomorno krije od medija.

  • +2
Julia Roberts u šetnji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepu se Juliju često može vidjeti u ležernim dnevnim izdanjima pa je tako sunčan dan iskoristila za šetnju Malibuom sa svojim psećim ljubimcima. Atraktivna glumica koja će ove godine proslaviti 50. rođendan nije promaknula fotografima odjevena u ležernu kombinaciju: zelenu parku, traperice i tenisice. Ovaj casual stajling bez šminke upotpunila je i sunčanim naočalama.

Sportski look, složit će se svi, sjajno joj pristaje.

Inače, slavna ljepotica koja se uvijek držala prirodnog izgleda, u jednom je ranijem intervjuu otkrila kako je najgori beauty savjet koji je ikad dobila bio stanjiti obrve.

'Hvala Bogu da su ponovno izrasle', prisjetila se ova glumica zarazna osmijeha.

Fanove će razveseliti i da će se Julia pojaviti u svojoj prvoj TV seriji. Radi se o seriji temeljenoj na bestseleru Marije Semple 'Today Will Be Different'. Glumit će Eleanor Flood čiji je život u laganom kaosu pa odluči jednog dana preuzeti stvari u svoje ruke.