ZGODNA ŽENA

[VIDEO] Julia Roberts napunila 52 godine pa je pitali: 'Nisi li pobrkala znamenke?'

29.10.2019 u 11:18

Bionic
Reading

Legendarna glumica Julia Roberts danas slavi svoj rođendan, a zbog njezina mladolikog izgleda, vedrog i prpošnog duha mnogi ne mogu vjerovati da ima već 52 godine

Nakon što je na svom službenom Instagram profilu objavila fotografiju sa seta uz opis: '52. Yeehaw', među prvima se u komentarima javila Rita Wilson, supruga slavnog glumca Toma Hanksa.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

52. Yeehaw. 🎂💃🏼🥳

Objavu dijeli Julia Roberts (@juliaroberts)

'Nisi li pobrkala znamenke? Imaš 25. jel da?', poručila joj je Rita, a s njom se brzo složio i ostatak vojske obožavatelja. Uz prikladne želje za rođendan, Juliju Roberts mnogi su upitali koji je recept za takav izgled, kako uspijeva djelovati i upola mlađe od svoje stvarne dobi.

Ova holivudska ikona čak je pet puta proglašena najljepšom ženom svijeta, prema izboru magazina People. Iako joj komplimenti i titule laskaju, zgodna žena, kako joj od milja tepaju zbog njezina kultnog filma, ne libi se govoriti o dostojanstvenom starenju.

Izvor: Wochit / Autor: tportal.hr

Nekoliko je puta naglasila da nije fan agresivnih kozmetičkih tretmana, estetskih zahvata, botoksa, filera i svega što nije prirodno.

'Želim da moja djeca vide kada sam sretna, kada sam ljuta i kada sam zbunjena. Sve te izraze lica nikada ne bi postigli oni koji se stalno podvrgavaju botoksu. Vaše lice je vaša priča. Želite li zaista da ono govori samo o tome kako odlazite plastičnom kirurgu?', kazala je jednom prilikom lijepa slavljenica.

  • +4
Julia Roberts u modnoj kampanji brenda Calzedonia Izvor: Profimedia / Autor: Calzedonia/MEGA / Mega Agency / Profimedia