NAJLJEPŠI POKLON

Josh Brolin na Božić dočekao prinovu, a ime koje je dao djetetu iznenadilo je mnoge

28.12.2020 u 09:21

Bionic
Reading

Zvijezda Marvelovih filmova, američki glumac Josh Brolin, ovaj će Božić pamtiti po dolasku nove prinove. Sa suprugom Kathryn Brolin ovih je blagdana dočekao djevojčicu kojoj su nadjenuli neobično ime

'Chapel Grace Brolin rođena u 6:20 sati na Božić. Naš mali anđeo', napisala je supruga holivudske zvijezde na svom Instagramu profilu, pritom podijelivši fotografiju djevojčice.

Za njezino ime Chapel, koje u prijevodu znači kapelica, holivudski glumac javnosti je dao objašnjenje.

'Svugdje gdje smo putovali, jedno mjesto u kojem smo Kathryn i ja pronašli veliku utjehu bile su kapelice. Budući da nismo bili posebno religiozni, ali Bog je osjećajem jako preplavio naš život, a kapelice su uvijek bile svetišta u kojima smo se osjećali povezano, slobodno zahvaljujemo. Chapel Grace je, nama, manifestacija tog nebeskog osjećaja koji se uvijek osjećao dok smo vijugali i klečali', napisala je 52- godišnja holivudska zvijezda i otac četvero djece na Instagramu.

  • +2
Josh i Kathryn Brolin Izvor: Profimedia / Autor: John Rasimus, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

S bivšom američkom manekenkom glumac Josh Brolin, kojeg obožavatelji Marvelovih filmova pamte po ulozi glavnog negativca Thanosa u filmskom serijalu 'Osvetnici', uplovio je u bračnu luku u rujnu 2016. godine.

Uz kćerkicu Chapel Grace roditelji su dvogodišnje djevojčice Westlyn Reign, a iz prvog braka s glumačkom kolegicom Alice Adair Brolin ima dvoje djece - 26- godišnje kćer Eden i 32- godišnjeg sina Trevora.