BEZ IJEDNE KRPICE

Iščekujući prinovu supružnici Josh i Kathryn Brolin objavili golišavu fotografiju

16.12.2020 u 18:39

Bionic
Reading

U iščekivanju svog drugog djeteta supružnici Josh i Kathryn Brolin objavili su na Instagramu golišavu fotografiju, a iako u ovakvim životnim trenutcima pred kamerom obično poziraju buduće majke ponosno pokazujući trbuh, na ovoj je fotografiji gol slavni glumac

Ugodno zavaljen u stolicu na improviziranoj terasi pored kampera, 52-godišnji glumac ležerno ispija jutarnju kavicu potpuno gol, a iako nepristojno drži noge ispružene na stolu, njegova supruga nije odoljela ovjekovječiti taj prekrasan trenutak u pustinjskom okruženju.

'Na koncu svega, život će suditi prema tome koliko ste često bili goli. Nitko nije rekao da misle metaforički', napisao je Brolin uz fotografiju i naznačio da ju je snimila njegova supruga.

Objava je dobila gomilu zabavnih komentara pa je fotograf Lee Jeffires komentirao kako mu nikad nije bilo toliko drago vidjeti prugaste jastuke, dok se glumac Frank Grillo pitao što se događa, i hvali li se to Josh lijepim kvdricepsima.

Slavnom američkom glumcu ovo nije prvi put da objavljuje golišave fotografije na Instagramu pa je tako prije četiri godine obnažen podržao prosvjed indijanskog plemena Sioux protiv izgradnje naftovoda u američkom rezervatu Standing Rock.

  • +7
Josh Brolin Izvor: Profimedia / Autor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Josh i Kathryn su se vjenčali 2016. godine i roditelji su dvogodišnje Westlyn Reign, a krajem ovoga mjeseca očekuju i svoje drugo dijete.

Trudnoću je 33-godišnja poduzetnica objavila u srpnju fotografijom na kojoj uz Westlyn pokazuje trudnički trbuščić i porukom 'Brolini rastu. Naša prosinačka beba je na putu'.

'Opa, to je nevjerojatno. Čestitam... čekaj... ŠTO?!', komentirao je njenu objavu glumac.

Osim dvogodišnje Westlyn, Josh ima i dvoje odrasle djece iz prvog braka s glumicom Alice Adair. Kćeri Eden je 26 godina, a sinu Trevoru 32.