OČEVI U GODINAMA

Josh Brolin krajem ove godine ponovno će mijenjati pelene i nije jedini: Pobrojali smo slavne očeve koji su dobili djecu nakon 50-e

10.07.2020 u 07:04

Bionic
Reading

U 53. godini života holivudski glumac ponovno će se okušati u mijenjanju pelena jer je njegova 32-godišnja supruga Kathryn trudna i u prosincu bi trebala roditi njihovo drugo zajedničko dijete. No nije Josh Brolin jedina slavna osoba koja se s pelenama i bebinim grčevima susreće nakon 50-e godine života - popis starijih očeva poprilično je dug

U prosincu ove godine holivudski glumac Josh Brolin dobit će četvrto dijete, i to samo dva mjeseca prije negoli na torti puhne u 53 svjećice. On i supruga Kathryn, koji već imaju 20-mjesečnu kćerkicu Westlyn Reign, s javnošću su to podijelili duhovitom objavom. Kathryn Brolin na svom je Instagramu objavila fotografiju na kojoj daje poljubac svojoj kćeri, podignuvši malenu iznad trbuha koji je već dobro vidljiv.

Ispod toga je napisala: 'Brolinovi rastu. Naša mala prosinačka beba je na putu.' Odmah ispod oglasio se i glumac, napisavši duhovito: 'Wow. To je nevjerojatno! Česti... čekaj... ŠTA?!?!?' Osim malene Westlyn, Josh Brolin ima dvoje odrasle djece, 26-godišnju kćer Eden i 32-godišnjeg sina Trevora, koje je dobio u braku s glumicom Alice Adair.

Prošlog tjedna četvrto dijete, i to prvog muškog nasljednika, u 90. godini života dobio je nekadašnji čelnik Formule 1 Bernie Ecclestone. Njegova treća supruga, 44-godišnja Fabiana Flosi rodila je 1. srpnja, a maleni je dobio ime Alexander Charles Ecclestone, skraćeno Ace.

Iz prvog braka s Ivy Bamford Ecclestone ima kćer, 65-godišnju Deborah, dok sa Slavicom Radić ima 31-godišnju Petru i 36-godišnju Tamaru.

Svoje deseto dijete, od čega drugo s australskom manekenkom Paige Butcher, nedavno je dobio i 59-godišnji Eddie Murphy. Slavni holivudski glumac svoju je djecu dobio s pet žena, a čak petero djece imao je s bivšom suprugom Nicole Murphy.

I 67-godišnji Jeff Goldblum postao je otac u starijoj dobi. Sa suprugom Emilie Livingston ima dvojicu sinova - trogodišnjeg Rivera Joea i petogodišnjeg Charlieja Oceana.

Iako s Christie Brinkley ima već odraslu kćer Alexu Ray, Billy Joel je 2015. sa suprugom Alexis dobio kćerkicu Dellu Rose. Život im je postao još ljepši u listopadu 2017., kada je već 71-godišnji glazbenik dobio još jednu djevojčicu nazvanu Remy Anne.

73-godišnji Elton John sa svojim je suprugom Davidom Furnishem prije sedam godina, zahvaljujući surogat majci, dobio blizance Zacharyja i Elijaha. Iako je dugo odgađao roditeljsku ulogu, danas žali što nije mlađi pa da ima još dvoje ili troje djece.

Svoje osmo dijete u prosincu 2016. dobio je i Mick Jagger, koji danas ima 76 godina. Sina Devereauxina rodila mu je njegova djevojka, balerina Melanie Hamrick.

I Ronnie Wood, baš poput svog kolege iz benda Micka Jaggera, uživa u maloj djeci u poznim godinama. 73-godišnji gitarist Rolling Stonesa sa suprugom Sally dobio je blizanke u svibnju 2016. godine, a osim njih ima još četvero djece i čak 10 unuka.

Osim što iz braka s Kim Basinger ima kćer Ireland, 62-godišnji glumac Alec Baldwin sa svojom drugom suprugom čeka njihovo peto zajedničko dijete. On i Hilaria već imaju Carmen, Rafaela, Lea i Romea.

I zvijezda filmova 'Umri muški', 65-godišnji Bruce Willis proživljava novu mladost uz kćeri Mabel (8) i Evelyn (6), koje je dobio sa suprugom Emmom. Iz braka s Demi Moore ima još tri kćeri, Rumer, Scout i Tallulah, koje bi mu uskoro mogle podariti i unučad.

Iz bivših veza ima čak petero djece, kao i unučad, no 75-godišnji Rod Stewart sa suprugom Penny Lancaster, unatoč poznim godinama, odlučio se na još djece. Par je prvog sina Alastaira dobio 2005., a šest godina kasnije rodio im se i Aiden.

Nakon gotovo 30 godina braka i sedmero zajedničke djece Mel Gibson rastao se 2009. od supruge Robyn. Samo nekoliko mjeseci kasnije objavio je kako s tadašnjom djevojkom, manekenkom Oksanom Grigorijevom čeka dijete. Djevojčica Lucia rodila se u listopadu 2009., a pet mjeseci kasnije već su krenuli svatko svojim putem. Danas 64-godišnjak, 2017. godine s Rosalind Ross dobio je deveto dijete, sina Larsa.

Sedmero djece ima i 65-godišnji Kevin Costner, od toga čak četvero već odrasle - Anne, Lily, Joea i Liama iz prijašnjih veza - a nakon što se 2004. vjenčao s Christine, dobio je još troje djece - Caydena, Hayesa i najmlađu, 10-godišnju Grace.

Razveden i sa sinom Cameronom iz propalog braka, Michael Douglas 1998. oženio se velškom glumicom Catherine Zeta-Jones. 75-godišnji holivudski glumac s njom je 2000. dobio sina Dylana, a tri godine kasnije i kćerkicu Carys, iako, kako je tvrdio, nikada nije ni sanjao da će u tim godinama ponovno odgajati malu djecu.

Nakon što mu je 2009. tragično preminuo sin Jett, o novoj djeci John Travolta i Kelly Preston nisu ni razmišljali. No život je za njih imao drugi plan. 66-godišnji glumac i njegova supruga iznenadili su sve dvije godine kasnije objavom da im stiže beba. Samo tri mjeseca prije njegovog 57. rođendana rodio mu se sin Benjamin. Osim njega, imaju kćer Ellu, a koja je krenula njihovim stopama.

Zakleti neženja, 59-godišnji Hugh Grant promijenio je sve svoje stavove kada je u njegov život ušetala prvo djevojka Tinglan Hong, s kojom je dobio kćerkicu i sina, a s današnjom suprugom Annom Eberstein sve je dobilo smisao. S njom je dobio čak troje djece, rođene 2014., 2015. i 2018. godine.