NOVE KOMPLIKACIJE

Još ništa od dogovora: Brad i Angelina nikako da finaliziraju razvod

28.11.2018 u 17:44

Bionic
Reading

Baš kada se činilo da je dugotrajna bitka za skrbništvo nad njihovo šestero djece završila, nekadašnji supružnici Brad Pitt i Angelina Jolie traže još vremena prije nego se donese konačna odluka

Strani mediji prošli su tjedan pisali kako se dugotrajni sudski proces između Angeline Jolie i Brada Pitta stišava i bliži kraju. Zaraćene strane našle su zajednički jezik i trebale konačno odlučiti kako će podijeliti skrbništvo nad njihovo šestero djece.

No stvar se ipak ponovno produljuje jer su bivši supružnici od suca zatražili još vremena prije nego se donese konačna odluka.

  • +11
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Magazin Blast piše da je Jolie podnijela zahtjev da se finalni sastanak sa sucem Johnom Ouderkirkom, koji treba donijeti odluku, odgodi na neko vrijeme. Spomenuti sudac angažiran je privatno od strane glumačkog para, a Angelina sada želi utvrditi da je zaista objektivan. Isti sudac bio je prisutan na građanskom vjenčanju nekadašnjih supružnika, 2014. godine. Ovo mu je vrlo vjerojatno zadnji veliki slučaj jer u prosincu 2019. planira odlazak u mirovinu.

  • +14
Angelina Jolie s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Problem oko podjele skrbništva dogodio se jer je nakon razvoda, Jolie je odlučila svim silama svog bivšeg supruga udaljiti od njihovo šestero djece. Tražila je tada od suda, u bitki za skrbništvo, da oni 'pripadnu' isključivo njoj. Brad se s takvom odlukom nije htio pomiriti te se cijela stvar zakomplicirala, a sud je do finalne odluke odredio da djeca imaju pravo provoditi vrijeme i s ocem.

Brad Pitt zadnje slike Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su nedavno Brad i Angelina zaključili da ovakvim ponašanjem otežavaju svojoj djeci, čini se da ova bitka još uvijek nije pri kraju.