ljubav frca

Ivana Mišerić pokazuje svog zgodnog dečka i kako uživa s njim

24.08.2022 u 14:58

Bionic
Reading

Otkako je 2020. godine prekinula vezu s poduzetnikom Sandrom Murom, lijepa voditeljica je pokušavala svoj privatni život držati dalje od javnosti. A onda je krajem prosinca prošle godine svijetu otkrila da ponovno ljubi i pozirala s novim dečkom Draženom Kovačevićem. Da žive pravu ljubavnu idilu često se može vidjeti na njezinom Instagram profilu

Već neko vrijeme popularna radijska voditeljica odmara u Istri. Osim fantastične linije u kupaćim kostimima i modnim kombinacijama, fotografijama zalaska sunca, guštanja u konobi, šišanja kućne ljubimice Fride, predivnog smještaja u Rovinju, pali su i romantični prizori.

Dobro raspoložena Ivana Mišerić pozirala je u krilu i zagrljaju svog dragog. Njezino lijepo oblikovano tijelo i vitka linija dopuštaju joj da nosi ultra kratke hlačice, a ona je odabrala od svijetlog jeansa koje je iskombinirala sa svijetlo ružičastom lepršavom košuljom. 'Konačno da vidimo u cijelosti bez skrivanja anfasan osobu koja je usrećila nasu Ivanu i zbog koje svaki petak i nedjelju brinem za njezinu žurbu u čarobni Istru', 'Dobar ti je', poručuju joj pratitelji.

Osim toga pokazala u videu na Instagram storyju pokazala je kako joj dečko spravlja hranu, skače u bazen i zaljubljeno je gleda.

'Većina nas je oduvijek maštala upravo o takvom životnom hodogramu; ljubav, brak, djeca. Ako barem nije većina, znam da ja jesam. Da bi taj hodogram bio potpun, za takav životni put potreban je suputnik s kojim možeš sve. Ja ga imam', pohvalila se u ranijem razgovoru za Slobodnu Dalmaciju

  • +7
Ivana Mišerić x Karat Jewelry Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic