VRIJEME JE ZA NJU STALO

Sanja Doležal se javila s mora, a oduševljena Vitomira Lončar joj poručuje da je 'najljepša na svijetu'

24.08.2022 u 15:27

Bionic
Reading

Nisu samo holivudske glumice te koje uspijevaju ostati mladolike unatoč godinama, a to je još jednom dokazala naša pjevačica i voditeljica koja redovito dobiva komplimente na račun svog izgleda i vječno pozitivne energije

Sanji Doležal ljeto je, čini se, itekako god. S osmijehom od uha do uha, preplanula pjevačica pozirala je u morskom ozračju (ne otkrivši pritom gdje se točno nalazi, osim da je na jadranskoj obali) u haljini ružičaste boje koja joj sjajno pristaje. Njezino 'ljetno izdanje' zaradilo je hrpetinu emotikona srca, cvijeća i lijepih poruka svojim pratitelja i prijatelja.

Među ostalim, dizajner Robert Sever joj je rekao da je predivna, a Vitomira Lončar: 'Ti si najljepša na svijetu'. Kad je ranije pričala o svojoj mladolikoti spomenula je da lice nakon buđenja maže uljnim serumom, a kad se upije, nanese hidratantnu kremu. Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica i televizijskih ličnosti prije svega cijeni prirodnost.

Dan započinje velikom čašom vode s iscijeđenim limunom. To ne propušta, čak ni na putovanjima. Prije spavanja opet stavlja serum ili ulje od smilja te kremu.Kad ne radi Sanja je većinom odmara lice od make upa i stavlja tek malo sjajila na usnama.

  • +5
Sanja Doležal Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX