NOVA AVANTURA

Još jedan odlazak s HRT-a: Vjeran Mišurac dao otkaz i seli na Island

08.11.2018 u 10:44

Bionic
Reading

Nakon Jelene Pajić, Blaženke Leib, Lane Banely, još jedno HTV lice odlazi s HRT-a. Novinar kojeg gledatelji najviše pamte po reportažama iz 'Globalnog sijela' Vjeran Mišurac sa suprugom Marijanom i osmogodišnjim sinom odlazi na Island

'Ne mogu ni potvrditi ni opovrgnuti informaciju da idem na Island. A što se zime tiče, hladnoće me nikad nije bilo strah', izjavio je za Jutarnji list Vjeran Mišurac. Televizijski novinar i vođa benda Zinedine Zidane u utorak navečer napravio je 'oproštaljku' u redakciji Vanjske politike. Na HRT-u se razdužio, više ne koristi svoj stari poslovni mail niti telefon, a na Islandu bi navodno trebao raditi kao instruktor snowboardinga.

'Svima koji me ne mogu dobiti na mobitel daje se na znanje - to je HRT-ov mobitel, što znači da on ostaje, iako ja prestajem biti, HRT-ovo vlasništvo. Ako ga zovete, a cilj vam je dobiti mene, dobit ćete kurac od ovce. Elem, sutra mi stiže novi mobitel s novom karticom, novim brojem i novim životom. Za bilo koji upit u smjeru raščlambe spomenutih fenomena prpošno vas upućujem na Messenger', napisao je Mišurac na svom Facebook profilu.

Iz odjela Komunikacija HRT-a poručili su nam da ne komentiraju takve stvari pa smo tako ostali bez potvrde informacije da su nedavno s HRT-a otišli i voditeljica Marina Medved Pulić te novinar Saša Kosanović koji su se takpđer sa svojim kolegama oprostili u redakcijama na Prisavlju.

  • +17
Na HRT-u predstavljena jesenska programska shema Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX