PUBLIKA JE SRETNA

I on je pokleknuo: Duško Ćurlić se aktivirao na društvenim mrežama

28.09.2018 u 11:23

Bionic
Reading

Jedno od najomiljenijih televizijskih lica koje ćemo uskoro ponovo gledati u popularnoj HTV-ovoj zabavno-glazbenoj emisiji' A-strana' na radost brojnih fanova, prisutan je na društvenim mrežama. Duško Ćurlić već je neko vrijeme aktivan na Instagramu, a prije toga je otvorio profil i na Facebooku

Neko vrijeme popularni radijski i televizijski voditelj 'zazirao' je od društvenih mreža.

'Moje kćeri mi to zamjeraju, kažu – tata, nisi u skladu s vremenom. I nisam. Draže mi je sjesti s prijateljima, ako trebe i do jutra, nego da smo u nekoj 'grupi' pa da tako razgovaramo. Jest, živimo brzo, površno, nema se vremena za neke emocije, ali ipak je meni još uvijek ljepše pogledati čovjeka u oči nego s njim razgovarati preko ekrana', ranije je izjavio Duško Ćurlić koji je s vremenom očito 'morao' popustiti.

Tako s vremena na vrijeme svoje pratitelje počasti crticama iz poslovnog i privatnog života na Facebooku i Instagramu. Pokazao je Duško među ostalim kako je bobrio našu repku na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, na društvenim mrežama se oprostio od Olivera Dragojevića, prisjetio se Željka Malnara, pokazao svog kućnog ljubimca i kako izgleda ponedjeljak 'u uredu' te dijelić atmosfere sa snimanja 'A strane' u kojoj će ga gledatelji uskoro ponovo moći gledati.

  • +7
Duško Ćurlić Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic/PIXSELL