NOVI POČETAK

Još jedan odlazak: Nakon pet godina Ana Radišić napustila RTL

26.02.2023 u 16:43

Bionic
Reading

Iako se već duže šuškalo kako Ana Radišić odlazi s RTL-a, vijest je tek sada potvrđena i to od strane same voditeljice, koja je za oproštaj s televizijom na kojoj je provela pet godina, iskoristila svoj službeni Instagram profil

Urednica, voditeljica i novinarka Ana Radišić spremna je za novi početak. Kako je sama otkrila u podužoj objavi na Instagramu, nakon pet godina odlazi s RTL-a, no gdje će nastaviti karijeru, za sada nije otkrila.

'Glazba. Obilježila je moj televizijski put i život. S njom sam došla prije pet godina u RTL obitelj. Postala dio obitelji, prihvaćena od strane svakog, svakog kotačića od ulaznih vrata, porte do uprave, montaže, šminke, režije i kamera... otvorenog srca i osmijehom. Svakog pojedinca', započela je priču Ana Radišić i nastavila:

'Rasla, razvijala se, uz novinarstvo, uredništvo, reporterstvo, voditeljstvo dobila povjerenje kreirati. Ono najljepše u televizijskom smislu - stvarati iza kamera. Ući u cipele kreativnog producenta, autora...imati priliku učiti kroz ljude i procese stvaranja o poslu koji volim najviše na svijetu, ali učiti i o sebi.

Biti i postati kvalitetnije biće u profsionalnom, a pogotovo životnom smislu. Uz puno izazova stekla sam znanje, uspomene i ljude koji su mi osim kolega postali prijatelji, a neki i obitelj. Zahvalna na svakom danu provedenom na televiziji opraštam se svojim najdražim putovanjem i projektom. Glazbom. Hvala dragi moj RTL.'

Na njezinu objavu odmah su reagirala i brojna poznata imena. Franka Batelić joj je tako poručila: 'Bravo draga naša Ana! I sretno na tvom putu… Faliti ćeš!!!!!!', dok je Ivana Kindl napisala: 'Ane moja uz tebe sam od tvojih početaka ti divno stvorenje jedno! Želim ti svu sreću dalje.'

Ana Radišić Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Inače, svoju karijeru na RTL-u započela je 2018. gdje je stigla s glazbene, CMC televizije. Po dolasku je dobila priliku voditi Exkluziv, čije je bila zaštitno lice, a neko je vrijeme uređivala i vodila glazbenu emisiju Top.HR.

Za vrijeme pandemije pokrenula je i podcast koji se tada emitirao iz dnevnog boravka u njezinom stanu, u kojem su gostovali i brojni poznati.