podržava ih

Jon Bon Jovi progovorio o zarukama svoga sina i 19-godišnje Millie Bobby Brown

03.05.2023 u 14:04

Bionic
Reading

Prošlog mjeseca je zvijezda serije 'Stranger Things' na Instagramu objavila da se zaručila za Jakea Bongiovia nakon tri godine veze

Jon Bon Jovi nema problem s time što njegov 20-godišnji sin Jake Bongiovi zaprosio 19-godišnju glumicu Millie Bobby Brown.

'Ne znam jesu li godine važne. Ako nađete pravog partnera i rastete zajedno... Mislim da bi to bio moj savjet, doista, mudro je rasti zajedno', poručio je legendarni rocker u emisiji 'Andy Cohen Live' na SiriusXM-u kada su ga pitali brine li ga mladi par.

  • +3
Jon Bon Jovi Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

Bon Jovi je pričao i o braku sa svojom srednjoškolskom ljubavi Dorotheom Hurley za koju se vjenčao kada mu je bilo 27 godina. Osim Jakea, imaju još troje djece: 29-godišnju Stephanie, 28-godišnjeg Jessea i 19-godišnjeg Romea. Frontmen Bon Jovija neizmjerno je ponosan na svoju djecu.

Voditelju Andyju Cohenu slavni glazbenik je rekao da je troje od njegovih četvero djece trenutno zaručeno te je pohvalno govorio o budućim članovima njegove obitelji.

'Mislim da su sva moja djeca pronašla partnere za koje misle da se mogu zajedno razvijati kao osobe i svi nam se sviđaju', izjavio je pjevač. U travnju je Brown na Instagramu objavila da se zaručila za Bongiovija. 'Volim te već tri ljeta, dušo...', napisala je zvijezda serije 'Stranger Things'. Dobila je dijamantni zaručnički prsten čija se vrijednost procjenjuje između 75.000 i 150.000 dolara. Neki obožavatelji bili su pak zaprepašteni time što se par odlučio na to s obzirom na njihovu mladost.