loš tajming

Obožavatelji pronašli zamjerku u zarukama Millie Bobby Brown i sina Jon Bon Jovija

11.04.2023 u 22:03

Bionic
Reading

Sin Jon Bon Jovija postavio je veliko pitanje zvijezdi serije 'Stranger Things', a na pitanje je dobio odgovor - da! Millie Bobby Brown tako je pristala na prosidbu voljenog Jakea, a obožavatelji su im prigovorili jedan detalj

Zvijezda serije 'Stranger Things' zaručila se sa sinom Jona Bon Jovija, a sretne vijesti potvrdili su i na društvenim mrežama u zajedničkoj objavi. Svoju su vezu potvrdili početkom 2021. godine, a izgleda da se stvari odvijaju jako brzo za ovaj sretan par.

O njihovim se zarukama počelo šuškati još u kolovozu prošle godine kada je na prstu Millie Bobby Brown viđen veliki prsten s dijamantom koji je izgledao kao zaručnički. Ipak, par je sretne vijesti objavio tek nedavno, a svoju su sreću odlučili podijeliti s voljenim pratiteljima.

19-godišnja glumica ne skriva koliko je sretna uz sina popularnog glazbenika Bon Jovija, a nedavno je napisala i kako je Jake njezin 'doživotni partner'.

Vijest su objavili objavom na Instagramu, a na crno-bijeloj fotografiji oboje izgledaju opijeni srećom i uzbuđenjem. Zagrljaj je otkrio prsten s velikim dijamantom na ruci simpatične glumice, a u opisu zajedničke fotografije lijepa glumica je napisala: 'Volim te već tri ljeta. Želim da tako bude zauvijek.'

Međutim, neki su zamjerili što je par za tako velik i važan trenutak iskoristio stih pjesme 'Lover'. Taylor Swift nedavno je prekinula dugogodišnju vezu s Joeom Alwinom, kojem je navodno posvetila citiranu pjesmu, pa mnogi ovaj potez smatraju pomalo čudnim.

  • +5
Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi Izvor: Profimedia / Autor: Courtney Kiefer / Shutterstock Editorial / Profimedia