tamna strana

Jon Bon Jovi i supruga su 34 godine u braku, ali njihov život nije bio med i mlijeko

12.04.2023 u 12:57

Bionic
Reading

Bon Jovi i njegova supruga Dorethea odgojili su četvero djece, a jučer je sin Jake objavio zaruke s popularnom glumicom Millie Bobby Brown. Nakon trogodišnje veze odlučili su vezu okruniti brakom, a jedan od uzora su im sigurno i Jakeovi roditelji koji su u 34 godine braka preživjeli mnoge nedaće

Zaruke Millie Bobby Brown s njezinim ljubavnikom Jakeom Bongiovijem izbezumile su obožavatelje ovog mladog glumačkog para. Trogodišnju vezu odlučili su zapečatiti brakom, a vijest su objavili na Instagramu. Iako se još prije šuškalo o zarukama, par je tek jučer odlučio obznaniti sretnu vijest. Neki su ostali iznenađeni zarukama jer su oboje tako mladi, neki su im zamjerili korištenje stihova Taylor Swift, a neki tvrde da 20-godišnji glumac prosidbom traži dugo traženu sigurnu luku.

Mnogi tvrde da sin legende 80-ih Jona Bon Jovija i njegove supruge Dorothee Hurley u zarukama sa simpatičnom zvijezdom filmova o Enoli Holmes traži sigurnost, koju ponekad nije mogao pronaći pod obiteljskim krovom.

Bon Jovi i njegova supruga Dorethea jedan su od najdugovječnijih holivudskih parova. U braku su 34 godine, a u tom su razdoblju dobili i četvero djece: Stephanie, Jessea, Jakea i Romea. Iako su htjeli djecu zaštititi od svjetla reflektora, obitelj je prošla kroz brojne teške periode, a sve je utjecalo i na članove obitelji.

Najstarije dijete obitelji Stephanie sa samo 19 godina je hospitalizirana nakon uzimanja opijata, a poznati glazbenik to je opisao kao najgori trenutak očinstva.

'Ona nikako nije zabadala igle u ruke. Ali ima puno sintetičkih stvari u svijetu i puno iskušenja, pristupa i pritisaka za koje nismo znali...', rekao je Bon Jovi pričajući o tragičnoj životnoj lekciji.

Godine 2016. Bon Jovi je otvorio dušu o vlastitim problemima s mentalnim zdravljem. Sve se dogodilo nakon što je gitarist Richie Sambora iznenada napustio bend nakon 30 godina. Njihova svađa toliko je pogodila glazbenika da je pomišljao čak i na ono najgore: 'Bilo je to vrlo, vrlo teško razdoblje od kojeg se još nisam u potpunosti oporavio, ali moja žena je bila fenomenalna. Bez nje nisam siguran kako bih se snašao.'

Unatoč borbama obitelji Bon Jovi, oni su se pokazali kao jedna od najskladnijih obitelji u šoubiznisu, a pjevač je rekao kako teške periode ne bi prebrodio bez svoje supruge.

'Zajedno smo odrasli i rasli zajedno. I stvarno se volimo. Želimo se družiti', rekao je pjevač otkrivši da ga je supruga privukla čim ju je ugledao.

  • +5
Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi Izvor: Profimedia / Autor: Courtney Kiefer / Shutterstock Editorial / Profimedia