EMOTIVNA ZAHVALA

Johnny Depp otvorio dušu: Hvala što ste bili uz mene!

19.01.2017 u 10:39

Bionic
Reading

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada People's Choice Awards glumac, koji je proteklih mjeseci prolazio kalvariju zbog rastave i optužbe bivše supruge za obiteljsko nasilje, proglašen je omiljenom filmskom ikonom. Depp se zahvalio svima koji su u najtežim trenucima stali uz njega i vjerovali mu, a nagradu je posvetio pokojnoj majci Betty Sue koja je preminula prošle godine u svibnju

Rastava od Amber Heard napokon je okončana, a odahnuo je napokon i 53-godišnji glumac Johnny Depp koji je na dodjeli američkih filmskih nagrada People's Choice Awards održao govor čija poruka njegove obožavatelje nije ostavila ravnodušnim. Bilo je to prvi put nakon skandalozne rastave da se Depp obratio publici. Nagrađen je priznanjem za omiljenu filmsku ikonu, a koliko mu to znači objasnio je u svojoj zahvali.

'Došao sam danas ovdje samo iz jednog razloga, da bih se zahvalio ljudima koji su u dobru i zlu bili uz mene i vjerovali mi. Hvala vam što sam večeras tu, što ste me pozvali. Ne znate koliko mi to znači. Ganule su me vaša ohrabrenja i dobre želje mojoj obitelji u teškim trenucima. Budimo iskreni, da nema vas, ne bih stajao sad na ovom mjestu. I zato veliko i iskreno vam hvala! ', rekao je glumac dodavši  kako nagradu posvećuje majci Betty Sue. Depp je s majkom bio jako blizak, a nakon što je preminula u 83. godini ostao je bez najvažnijeg životnog oslonca i žene koja ga je najbolje razumjela.

Johnny Depp People's Choice Awards 2017 Izvor: Screenshot / Autor: Youtube