CineStar Arena IMAX

'John Wick 4' već prvog dana prikazivanja ruši rekorde na kino blagajnama

23.03.2023 u 14:21

  • +16

John Wick 4

Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar

Bionic
Reading

Sinoć je u CineStaru Arena IMAX brojna publika uživala u 'Continental Experience-u' povodom premijere novog filma. Već je prvog dana prikazivanja film pogledalo više od 3.500 gledatelja, što je rekordno pretpremijerno otvaranje filma u 2023. godini i ukazuje na ogroman interes publike za nastavak John Wick franšiže!

Sinoć je u zagrebačkom CineStar Arena IMAX-u sve bilo u znaku filmske franšize John Wick.

Novi kino hit kompanije Lionsgate, u distribuciji Blitz filma, već prvog dana prikazivanja u domaćim kinima ruši rekorde na kino blagajnama. U Hrvatskoj je jučer 'John Wick 4' pogledalo preko 3.500 gledatelja, što je najbolji rezultat franšize do sada, ali i najbolje pretpremijerno otvaranje filma ove godine!

Posljednji nastavak je mnogobrojna zagrebačka publika jedva dočekala pogledati u reprezentativnim IMAX i 4DX formatima, te luksuznim Gold Class dvoranama za koje se tražila ulaznica više. Blitz je u suradnji sa CineStarom obožavateljima priredio pravi 'Continental Experience'. Uoči premijere filma održana je izložba arsenala koji je do sada viđen u filmovima koji prikazuju Keanua Reevesa kao briljantnog akcijskog heroja. Riječ je o replikama oružja kojim se John Wick koristio u istoimenim filmovima. Poznato je kako se Wick često nalazio u neugodnim situacijama iz kojih je uvijek izašao kao pobjednik, a ovo je bila idealna prilika da svi fanovi ove filmske franšize vide koji različiti alati su mu u tome pomogli.

'John Wick', jedna je od najpopularnijih svjetskih filmskih franšiza, a četvrti nastavak je po mnogima najimpresivniji John Wick do sada, čemu svjedoče i prve izjave od sinoć:

'Skroz sam se uživio u film, odličan je.' Luciano Plazibat, influencer i Tik Toker

'Moja ocjena filma od 1 do 10 je 11, pogledat ću ga još minimalno 2 puta. Preporučio bih ga svima' Igor Jadan, Tik Toker

'Film je odličan! Definitivno ocjena 10, apsolutna preporuka svima!' Magdalena Zatko, Tik Toker

Posjetitelji su sinoć prije samog filma mogli uživati i u demonstracijama atraktivnih borilačkih vještina Krav Maga Teama, a oni najsretniji su kući otišli s poklonom iz najnovijeg filma koje je osigurao medijski pokrovitelj premijere CineStar TV Channels.

'John Wick 4' je nastavak koji će zasigurno proširiti horizonte, a Keanu Reeves je impresivno ponovio ulogu plaćenog ubojice koji se vraća u opaki svijet koji je ostavio iza sebe kako bi pronašao način kako zauvijek poraziti High Table – vijeće dvanaestorice zločinačkih šefova koji vladaju najmoćnijim organizacijama kriminalističkog podzemlja te koje nudi više milijuna dolara za Wickovu glavu. Međutim, prije nego što Wick može zaraditi svoju slobodu, mora se suočiti s novim neprijateljem koji ima moćne saveznike diljem svijeta i koji će pretvoriti stare prijatelje u smrtonosne neprijatelje. U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog svijeta, film vodi gledatelje u New York, Pariz, Osaku i Berlin.

U režiji Chada Stahelskog i produkciji Stahelskog, Basila Iwanyka i Erice Lee. Keanu Reeves je radom na filmovima o Johnu Wicku kao i filmovima Matrix postao jedan od najvećih akcijskih zvijezda, a u ovom nastavku pridružuju mu se još dvije svjetske legende, Donnie Yen i Hiroyuki Sanada. U filmu još glume Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada i Shamier Anderson.

Za scenarij su zaslužni Shay Hatten i Michael Finch. Keanu Reeves, Louise Rosner, David Leitch i Michael Paseornek su izvršni producenti filma.

'John Wick 4' u distribuciji Blitza pogledajte u svim CineStar formatima – IMAX, 4DX, Gold Class, eXtreme, te u ostalim CineStar kinima već danas. Hoće li ovoga puta biti provod ili sprovod? Glavno je pitanje filma 'John Wick 4', stoga požurite po svoju kino ulaznicu na www.cinestarcinemas.hr