neka ljepša vremena

John Travolta prisjetio se plesa s princezom Dianom: 'Bilo je poput bajke'

22.04.2021 u 11:27

Bionic
Reading

Tadašnji američki predsjednik Ronald Reagan i prva dama Nancy Reagan 1985. godine organizirali su državnu večeru u Bijeloj kući, a među brojnim uzvanicima bili su princeza Diana i John Travolta. U jednom trenutku glumac i princeza zavrtjeli su se na plesnom podiju kreirajući veličanstveni prizor koji mnogi pamte još i danas

John Travolta nikada neće zaboraviti trenutak kada je plesao s princezom Dianom na državnoj večeri u Bijeloj kući 1985. godine. U intervjuu za meksičko izdanje magazina Esquire 67-godišnji glumac prisjetio se tog događaja i priznano kako se za ples s princezom od Walesa nije posebno pripremao.

'Nisam znao da ću plesati s njom. Bila mi je to velika privilegija i čast i u tom trenutku sam pomislio kako mora postojati jako dobar razlog zašto me traže da plešem i da moram dati sve od sebe. Morao sam povesti korake i osigurat da se dobro zabavljamo. No, to je bio lakši dio, teže je bilo prikladno pozdraviti princezu, biti samouvjeren i pozvati je na ples,' ispričao je slavi glumac.

Travolta je priznao kako mu se ples s Dianom činio kao bajka koje će se rado sjećati još godinama. 'Zamislite samo cijelu scenografiju. Bili smo u Bijeloj kući. Ponoć je. Pozornica se čini poput bajke. Priđem Diani, dotaknem joj lakat i pozovem je na ples. Ona se zavrti i uputi mi ta čarobni osmijeh, onaj njezin prepoznatljivi s primjesom tuge, i prihvati moj poziv. I eto nas, plešemo kao da smo u bajci,' sjetno je ispričao Travolta.

Ples Johna Travolte i princeze Diane Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Tko je ikada mogao pomisliti da će im se tako nešto jednog dana dogoditi? Drago mi je što se mogu sjećati tog posebnog, čarobnog trenutka,' dodao je John.

Zvijezda filma 'Groznica subotnje večeri' u nedavnom gostovanju na nizozemsku televizijskoj postaji otkrio je kako mu je upravo Nancy Regan rekla da princeza Diana želi plesati s njim. 'Nikada to neću zaboraviti. Počašćen sam što sam to imao priliku iskusiti, a pouzdano znam da joj je bio vrhunac boravka u Sjedinjenim Državama; to joj je bio najdraži trenutak. Zbog toga osjećam da sam joj uljepšao život, a ona je uljepšala moj i jako mi je žao što nije ovdje,' ispričao je tad John.

Tijekom nastupa u emisiji Good Morning America 2016. godine, Travolta su pitali postoji li nešto iz 80-ih što bi želio vratiti u 2010-e. tada je rekao kako bi volio ponovno plesati s princezom.

  • +6
Princ Charles, princeza Diana Izvor: Profimedia / Autor: UPPA/Photoshot / Avalon Editorial / Profimedia