PRVI ROĐENDAN BEZ MAJKE

John Travolta podijelio rijetku fotografiju kći Elle, a obožavatelji se ne mogu načuditi koliko su slični

05.04.2021 u 18:31

Bionic
Reading

Slavni holivudski glumac John Travolta nakon smrti supruge Kelly Preston potpuno se posvetio djeci, desetogodišnjem sinu Benjaminu i kći Elli koja je upravo navršila 21 godinu

Ellin 21. rođendan potaknuo je Travoltu na objavu jedne od rijetkih fotografija kćeri na svom Instagramu.

'Sretan 21. rođendan najljepšem i najljubaznijem ljudskom biću i umjetniku kojega znam', napisao je Travolta uz Ellinu fotografiju objavljenu na Instagramu i poručio kćeri da je obožava.

Obožavatelji slavnog glumca nisu propustili primijetiti kako Ella dosta sliči svome ocu.

'Johne, ona tako sliči na tebe' ili 'prekrasna djevojka, toliko sličiš na svog oca', samo su neki od komentara obožavatelja slavnog glumca.

Travolta je nedavno obožavatelje podsjetio i na reklamu koju je snimio s Ellom i koja je emitirana tijekom Super Bowla u veljači.

'Ovo je bio zabavno @ ella.travolta. Hvala ti što si sjajan plesni partner', napisao je Travolta uz fotografiju iz reklame u kojoj tata i kćer rekreiraju njegove poznate plesne pokrete iz 'Briljantina', koje je izvorno u filmu iz 1978. izvodio s Olivijom Newton-John.

'Neki tate znaju plesati, a neki su @johntravolta', napisala je Ella uz istu fotografiju objavljenu na svom Instagramu, a kasnije je podijelila i cijelu reklamu, uz koju je napisala kako je bilo zabavno plesati u dvorištu s Johnom Travoltom.

Ovo je prvi Ellin rođendan bez majke Kelly Preston, koja je preminula prošloga ljeta nakon dvogodišnje borbe s rakom dojke.

'Nikad nisam upoznala nikoga tako hrabrog, snažnog, lijepog i punog ljubavi poput tebe. Svi koji su imali dovoljno sreće poznavati te ili ikad biti u tvojoj blizini složit će se da imaš sjaj i svjetlost koji ne prestaju svijetliti i zbog kojih se svi oko tebe odmah osjećaju sretnima', napisala je Ella posvetu majci nakon smrti i zahvalila joj što je bila uz nju bez obzira na sve.

  • +14
John Travolta i Kelly Preston Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia