OBITELJ POGOĐENA TRAGEDIJAMA

Nakon smrti supruge sve je podredio djeci: John Travolta objavio jednu od rijetkih fotografija sina

17.03.2021 u 14:55

Bionic
Reading

Na fotografiji s kojom predstavlja novog kućnog ljubimca, holivudska zvijezda John Travolta obožavateljima je pokazao i svog desetogodišnjeg sina Benjamina

'Benova nova mačka Crystal', napisao je 67-godišnji glumac uz fotografiju na kojoj grli sina, a u čijem je zagrljaju pahuljasta bijela mačka.

Nakon smrti supruge Kelly Preston, koja je preminula u srpnju 2020. nakon dvogodišnje borbe s rakom dojke, Travolta je ostao s Benjaminom i 20-godišnjom kći Ellom. Njihov najstariji sin Jett, tragično je preminuo u dobi od 16 godina tijekom obiteljskog godišnjeg odmora 2009. godine.

Glumac nakon smrti supruge s obožavateljima putem društvenih mreža povremeno podijeli svoje privatne trenutke s djecom, a nedavno je podsjetio na reklamu koju je snimio s Ellom i koja je emitirana tijekom Super Bowla u veljači.

'Ovo je bio zabavno @ ella.travolta. Hvala ti što si sjajan plesni partner', napisao je Travolta uz fotografiju iz reklame u kojoj tata i kćer rekreiraju njegove poznate plesne pokrete iz 'Briljantina', koje je izvorno u filmu iz 1978. izvodio s Olivijom Newton-John.

'Neki tate znaju plesati, a neki su @johntravolta', napisala je Ella uz istu fotografiju objavljenu na svom Instagramu, a kasnije je podijelila i cijelu reklamu, uz koju je napisala kako je bilo zabavno plesati u dvorištu s Johnom Travoltom.

Njena sljedeća objava posvećena je najnevjerojatnijem čovjeku kojega je ikada upoznala, povodom njegovog rođendana.

'Nisi samo najbolji tata, već i moj najbolji prijatelj. Hvala ti što si nas odgojio, pomagao nam i volio nas, kao i za svako dobro koje nam svakodnevno činiš. Svijet je sretan što te ima, pa tako i mi. Volim te tata', napisala je Ella uz fotografiju na kojoj je uz slavnog tatu i mlađeg brata.

I Benov 10. rođendan John i Ella obilježili su objavama na Instagramu.

Sretan 10. rođendan moj predivni Ben! Volim te', napisao je glumac uz fotografiju na kojoj grli sina.

Ella je bratu, kojega je oslovila s 'najboljim prijateljem', čestitala fotografijom s vožnje brodom.

'Sretan rođendan Benjamin! Za najslađeg dječaka na svijetu, tako sam sretna što si dio mog života. Iako sam tvoja starija sestra, svakodnevno od tebe puno učim. Volim te do mjeseca i natrag', napisala je Ella mlađem bratu četiri mjeseca nakon što je 57-godišnja Kelly Preston izgubila bitku s rakom dojke.

'Hrabro se borila uz ogromnu podršku i ljubav. Kellyna ljubav i život nećemo zaboraviti. Posvetit ću neko vrijeme svojoj djeci koja su izgubila majku, stoga mi unaprijed oprpstite ako se neko vrijeme ne čujemo', napisao je u rpnju 2020. Travolta povodom smrti supruge, s kojom je u braku proveo gotovo 30 godina.

Izvor je za Us Weekly tada rekao da su Preston i Travolta bili 'istinski partneri' tijekom svog desetljećima dugog braka. Izvor je naveo i kako je glumica bila 'najbolja prijateljica' svojoj kćeri, te da ju je sin Ben obožavao.

  • +14
John Travolta i Kelly Preston Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia