TAKO NEŠTO SE NE PUŠTA

Joe Manganiello: 'Skoro 5 godina braka sa Sofijom Vergarom dokazuju da su mi instinkti bili ispravni'

19.08.2020 u 23:22

Bionic
Reading

Joe Manganiello i Sofia Vergara u studenom će proslaviti petu godišnjicu braka, a iako još nema planove za obilježavanje ove obljetnice, glumac nema nimalo dvojbe o svojim osjećajima prema supruzi

'Dosta brzo sam spoznao da joj mogu vjerovati, a i ona je prilično brzo znala da može vjerovati meni. Oboje smo tip ljudi sposobni drugoga staviti ispred sebe. Bio sam sposoban njezine želje staviti ispred svojih, a i ona je bila sposobna učiniti isto. Kad imate tako nešto, ne smijete to pustiti', nahvalio je svoju suprugu 43-godišnji Manganiello u intervjuu za časopis People.

Nakon gotovo pola desetljeća zvijezda Netflixovog filma 'The Sleepover', koji će premijerno biti prikazan u petak, osjeća se sigurnijim nego ikad da je postupio ispravno kad je odlučio život provesti sa Sofijom Vergarom.

'Moji su instinkti o njoj bili ispravni', kaže Manganiello.

Vrijeme provedeno u karanteni glumac je vidio kao priliku da svoju voljenu upozna s nekim od njemu omiljenih filmova i serija.

'Sofia nikad nije gledala 'Momke s Madisona', seriju kojom sam bio opsjednut i pogledao sve i jednu epizodu, pa smo prošli zajedno kroz cijelu seriju. Nije nikad gledala ni 'Obitelj Soprano' pa sam joj rekao da je to najveća serija ikad snimljena kojoj možemo zahvaliti sve današnje sjajne serije na kablovskim televizijama. Utrla im je put i to se jednostavno mora pogledati pa sam s njom ponovno gledao seriju 'Obitelj Soprano' koju ona sad smatra sjajnom', kaže Manganiello.

Među njegovim je favoritima i dosta opskurnih filmova koje je ponovno pogledao sa suprugom.

'Obožavam redatelja i producenta Johna Milliusa pa sam ponovno gledao 'Conana barbarina', kao i filmove Davida Finchera. A gledali smo i tri sezone serije 'Prolazna slava' koju ona nikad nije gledala', otkrio je slavni glumac.

Iako se čini da tijekom karantene nije ustajao sa svog kauča, glumac je bio prilično zaposlen.

Osim što je bio vrlo aktivan u kućnoj teretani, uključio se i u prikupljanje novca za neprofitnu organizaciju Make-a-Wish America. Snimio je i gomilu animacija, a o tajnovitom projektu za koje je snimao pokrete oglasio se na svom Instagramu.

View this post on Instagram

And that’s a wrap! ...but of what...?

A post shared by JOE MANGANIELLO (@joemanganiello) on

'Mogli smo snimati pokrete jer smo bili dovoljno međusobno udaljeni i sve je bilo vrlo sigurno. Znam da svi jedva čekaju vratiti se poslu, a mogu reći da je snimanje pokreta način na koji treba snimati ogromne gigantske projekte znanstvene fantastike', kaže Manganiello i dodaje kako misli da su to dokazali na ovom posljednjem projektu.

  • +2
Joe Manganiello i Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: C3396 / MEGA / The Mega Agency / Profimedia