SUDBINSKI SUSRET

Zgodni glumac prisjetio se trenutka kada je prvi puta ugledao svoju današnju suprugu Sofiju Vergaru: 'Jednostavno nisam mogao skinuti pogled s nje'

10.04.2020 u 13:26

Bionic
Reading

Američki glumac Joe Manganiello danas je u sretnom petogodišnjem braku s jednom od najseksi žena svijeta, Kolumbijkom Sofijom Vergarom. Joe se sada prisjetio kako je izgledao njihov prvi susret i čega se najviše pribojavao na putu da je osvoji

Od njihova prvog susreta prošlo je šest godina, a glumac Joe Manganiello, koji se svojedobno pohvalio i svojim dalmatinskim korijenima, sada je javnosti priznao kako je on točno izgledao i kako je uspio zavesti jednu od najseksepilnijih glumica svijeta.

Joe i Sofia te su večeri zajedno prisustvovali jednoj od velikih holivudskih zabava u Los Angelesu. Vergara je kao i uvijek bila zanosna u nekoj haljini koja ističe sve njezine attribute, a upravo svojim fantastičnim izgledom prvo je privukla svog današnjeg supruga.

Joe Manganiello i Sofira Vergara Izvor: Profimedia / Autor: ROBYN BECK / AFP / Profimedia

‘Nosila je tu haljinu u kojoj je izgledala sjajno, nisam mogao skinuti pogled s nje cijelu večer’, rekao je 43-godišnjak, a potom otkrio kako se ipak držao po strani jer je mislio da je još uvijek zaručena za Nicka Loeba.

Kako bi izbjegao potencijalni problem jednostavno je sam sebi rekao da se mora suzdržati.

‘Međutim u jednom trenu prišao mi je glumac Jesse Tyler Ferguson (njezin kolega iz serije ‘Moderna obitelj’) i rekao da me Sofia želi upoznati jer je moj veliki fan. Odgovorio sam mu da sam zbunjen jer je na istoj zabavi i njezin zaručnik’, govorio je u novom intervjuu Joe.

Ipak, atraktivna Kolumbijka prišla mu je, a Manganiello je bio pomalo skeptičan i očekivao čak i tučnjavu zbog lijepe Vergare. ‘Bilo je ugodno i zabavno razgovarati s njom, ali nisam se usudio pitati je za broj’, naglasio je Joe.

A onda je nekoliko tjedana kasnije stasiti glumac primio poziv glavnog urednika magazine People koji je s njim podijelio informaciju da Vergara prekida zaruke.

Nije dugo trebalo da zainteresirani Joe nabavi njezin broj i krene joj se udvarati. Već nekoliko dana nakon bio je u New Orleansu, gdje je ona tada snimala novi film.

‘Sjećam se da je rekla da sam lud. Ali očito je upalilo’, rekao je. Vergara i Manganiello vjenčali su se godinu dana kasnije i priredili raskošnu ceremoniju.