VOLI RJEŠAVATI ZLOČINE

Jeste li već čuli za hit serijal krimi filmova o Aurori Teagarden?

08.10.2022 u 08:27

Bionic
Reading

Misteriji Aurore Teagarden (Aurora Teagarden Mysteries) filmovi su koji će vam prirasti srcu - u fokusu priče je znatiželjna, avanturistički nastrojena, pametna i hrabra Aurora Teagarden

Ona nije detektivka, ona je samo knjižničarka, i to loše plaćena knjižničarka u javnoj knjižnici, koja u slobodno vrijeme voli rješavati zločine.

Beskrajno znatiželjan um

Fiktivni lik spisateljice Charlaine Harris, Aurora Teagarden, glavna je protagonistica serije od jedanaest kriminalističkih romana i osamnaest krimi filmova. U glavnoj ulozi nalazi se fantastična američka glumica Candace Cameron Bure, koja nam je otprije poznata kao D.J. Tanner u popularnim serijama Puna kuća (Full House) i Punija kuća (Fuller House). Candace je odradila sjajan posao glumeći Auroru - sjajno glumi prijateljicu, kćer, knjižničarku, zaručnicu i beskrajno znatiželjni um. Ona je pametna, drska...i zna odrediti pravu količinu utjecaja na obitelj i prijatelje kako bi ih navela da joj pomognu tijekom njezinih avantura.

Mračna strana malog grada

Radnja filmova odvija se u gradiću u državi Washington, koji, iako je mali, ima svoju mračnu stranu - i ljubitelje kriminala. Jedna od njih je knjižničarka Aurora "Roe" Teagarden, članica "Kluba pravih ubojstava" koji se sastaje jednom mjesečno kako bi analizirao poznate slučajeve ubojstava. To je bezopasna zabava -- sve do noći kada pronađu člana ubijenog na način koji jezivo podsjeća na zločin o kojem se klub spremao raspravljati. I dok slijede druga brutalna "imitatorska" ubojstva, Aurora će morati otkriti osobu koja stoji iza zastrašujuće igre, one koja sve članove "Pravih ubojstava", uključujući i nju, smatra glavnim osumnjičenicima - ili potencijalnim žrtvama.

Pickbox NOW nudi tri fenomenalna krimi filma iz serijala o Aurori Teagarden, te predstavljamo sva tri!

Misterij Aurore Teagarden: Nasljedstvo zbog kojeg se umire (Aurora Teagarden Mysteries: An Inheritance to Die For)

Aurora istražuje navodno trovanje tete Sally Allison i majčine prijateljice, Gladys McCourt (Karen Kruper) koja je otrovana na vjenčanju Lizzy Allison i Bubba Rankarta. Njezina posljednja oporuka dovodi do toga da nekoliko dobročinitelja posumnja u njezinu autentičnost, posebno kada je velik dio njezina imanja i njezina uspješna tvrtka ostavljena Aidi, a Gladysinom sinu Cadenu (Preston Vanderslice) ostalo je samo malo bogatstvo. Osumnjičenici se kreću od nezadovoljnog sina Cadena do sumnjičave kućepaziteljice Tannis (Alison Araya) i Gladysina bivšeg osobnog kuhara Jeremyja (Jason McKinnon) koji nasljeđuje više od većine članova obitelji. U međuvremenu, Aurora i Nick suočavaju se s nekim pitanjima o svojoj vezi jer on sumnja da ga Aurora možda pokušava držati na distanci.

Misterij Aurore Teagarden: Veoma prljava igra (Aurora Teagarden Mysteries: A Very Foul Play)

Aurora je pozvana da održi govor na konferenciji, a dio je priredbe i predstava u kojoj glumi Aurorin nećak Phillip. Tijekom izvedbe predstave nestane struje, a kad se svjetla upale, Phillip je na pozornici s krvavim nožem u ruci, dok njegova partnerica na pozornici leži mrtva u lokvi krvi. Policija uhiti Phillipa, no Aurora pokreće vlastiti istragu kako bi otkrila istinu.

Misterij Aurore Teagarden: Krađa i potraga (Aurora Teagarden Mysteries: Heist and Seek)

Aurora je u knjižnici zaposlena preko glave zbog humanitarne večere na kojoj će biti izložena kruna obitelji Tudor. No, kruna nestane, a ubrzo pronađu tijelo čuvara koji ju je trebao imati na oku. Kad otkriju da je mrtvi čuvar, Talbot, bio zamjena za nestalog čuvara Reyesa, Aurora krene u potragu, no ubrzo pronađe mrtvo Reyesovo tijelo. Dok se sumnjivci i mrtva tijela gomilaju, Aurora mora nastaviti sa svojom neortodoksnom istragom kako bi otkrila gdje je nestala kruna i tko je ubio čuvare.

Sva tri krimi filma iz serijala Aurore Teagarden gledajte samo na Pickbox NOW!