ROMANTIČNE POSLASTICE

Imamo ljubavne filmove uz koje će vam nedjelja biti još slađa

02.10.2022 u 21:31

Bionic
Reading

Pickbox NOW podržava inicijativu da nikad nije dosta ljubavnih filmova pa izdvaja tri romantične poslastice

Niste osoba za akcijske, kriminalističke i slične napete filmove, već više volite pogledati nešto ljubavno, intrigantno i romantično za dušu? Uvijek možete računati na Pickbox NOW streaming servis koji ima bogatu i raznoliku ponudu ljubavnih filmova, a ovdje donosimo tri favorita za bolji vikend.

Zameteni (Two Night Stand)

Ova romantična komedija ima jednostavnu i realističnu glavnu premisu koju će zavoljeti svi romantičari. Alec (Miles Teller) i Megan (Lio Tipton) upoznaju se na online platformi i odluče provesti jednu noć zajedno. Sljedeće jutro ih dočeka snježna oluja koja je Manhattan okovala ledom. Spletom okolnosti prisiljeni su ostati u malom stanu i upoznati se više nego što su izvorni željeli.

Sve za Grace (Running for Grace)

Sve za Grace progovara o mladom paru koji se iskušao u ljubavi unatoč ustajalim društvenim konvencijama te rasističkim i elitističkim predrasudama. Radnja filma odvija se na Havajima tijekom 20-ih godina prošlog stoljeća. Mladi dječak Jo (Ryan Potter) je miješane rase i u samoći provodi dane na plantaži kave dok se tamo ne zaposli novi doktor Doc (Matt Dillon). Jo pomogne Docu prevoditi i donositi lijekove pa postanu dobri prijatelji. Tako prođe deset godina, a Jo se zaljubi u Grace (Olivia Ritchie) koja je kćer vlasnika plantaže. Kako bi ostali zajedno moraju se oduprijeti obiteljskim i društvenim preprekama – ali ljubav naposljetku sve pobjeđuje!

Ti, glupi čovječe (You Stupid Man)

Ljubav ponekad može biti jako komplicirana i zapletena stvar. Owen (David Krumholtz) prekida s Chloe (Denise Richards) nakon njene prevare. Kako bi se izvukao iz ciklusa depresije i samožaljenja odlazi na spoj s Nadine (Milla Jovovich) koji završava katastrofalno. Naposljetku ipak postanu dobri prijatelji. Ubrzo mu se ponovno oglasi njegova bivša Chloe, ali ovaj put jasno uočava njezinu egomaniju, sebičnost i zlobu. Hoće li biti ostati glup čovjek ili dokazati Nadine da je okončao odnose s Chloe?