ZANIMLJIVA PROMJENA

Jeste li i vi primijetili? Novi imidž Mojmire Pastorčić izazvao brojne reakcije

30.05.2023 u 11:52

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica Mojmira Pastorčić iznenadila je svoje brojne fanove novim lookom koji nije mogao proći nezapaženo

Nagrađivana voditeljica emisije RTL Direkt pojavila se u emisiji emitiranoj u ponedjeljak s posve novim lookom.

Naime, Mojmira je svoj imidž osvježila i posebnim detaljem koji nije mogao proći nezapaženo - dioptrijskim naočalama modernih okvira i to u trendi svijetlozelenoj nijansi koje joj odlično pristaju.

Crni sako i zelena košulja u kombinaciji s podignutom kosom, bili su više nego dobar izbor za omiljenu Zagrepčanku.

  • +4
Mojmira Pastorčić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Tako je i Mojmira koja je na RTL-u već 19 godina, dokazala kako su dobro odabrane naočale prema obliku lica, ali i tenu i boji kose, sjajan modni detalj koji daje posve novu notu svakoj modnoj kombinaciji.

Ova RTL-ova voditeljica gledatelje osvaja i svojom profesionalnošću, ali i time što je spremna i zanimljive pothvate u svojoj emisiji pa je tako nedavno odjavila emisiju sa zmijom oko vrata, ali i potpuno bez make upa.

Prošle godine je tako vodila emisiju bez šminke, povodom Svjetskog dana bez šminke.

'Možda ne u Hrvatskoj, ali u nekim drugim zemljama to je dan kad je bitno prirodno, dan kad trebate biti zadovoljni takvi kakvi jeste, dan kad je bitna osobnost, ne ljepota. Dan kada nesavršenosti treba ponosno nositi, ne skrivati. Bitan je sadržaj, ne izgled, barem u ovoj emisiji. Hvala vam što gledate, pusa, bok', odjavila je tad emisiju.

Da publika cijeli njezin rad, dokazala je i ovogodišnja nagrada Večernjakova ruža za TV osobu godine.

Inače, RTL-ova emisija Direkt proslavila je u travnju osam godina prikazivanja.

'Baš na 20.4., dan kada se rodio Hitler i dan koji ima posebno značenje za sve ljubitelje marihuane, prvi ste put gledali Direkt. Točno je osam godina prošlo otkad vam je Zoran Šprajc prvi put poželio dobru večer. Nitko od nas tada nije imao pojma da se rodila jedna totalno drukčija emisija, emisija u koju će doći i Gordan Jandroković i piton Abdul, i međurasni gej par i Kolinda Grabar Kitarović', rekla je Mojmira Pastorčić.