UZ TO JE I MANEKENKA

Jeste li čuli za Kenyu Kinski-Jones? Kći slavnih roditelja izrasla je u pravu ljepoticu, a znamo i s kime je u vezi

07.07.2022 u 13:02

Bionic
Reading

Njezino puno ime je Kenya Julia Niambi Sarah Jones, skraćeno, Kenya Kinski-Jones, a osim što je poznata manekenka, ona je kći još poznatijeg para - glumice Nastassje Kinski i glazbenika Quincyja Jonesa i u vezi s je s bratom Nicole Peltz, Willom

Kenya Kinski-Jones rođena je 9. veljače 1993. kao kći američkog glazbenika, legendarnog Quincyja Jonesa i njemačke glumice Nastassje Kinski. Odrastala je u velikoj obitelji, budući da po majčinoj strani ima polubrata i polusestru, dok s očeve strane ima njih čak šestero, među koje spada i glumica Rashida Jones.

Iako je još 2015. godine diplomirala novinarstvo na Loyola Marymount fakultetu, bavi se manekenstvom, a za njezin modni uspjeh zaslužan je fotograf Bruce Weber koji ju je prvi snimao i to za španjolsko izdanje Voguea.

  • +10
Kenya Kinski-Jones Izvor: Profimedia / Autor: Farrell/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

A ono za čim su poludili svi dizajneri i žele upravo nju u svojim kampanjama, njezina je put, koja je zahvaljujući spoju njezinog oca i majke, baš savršena.

Inače, dok je odrastala, rodila se njezina ljubav prema konjima i jahačkom sportu, a koliko je bila uspješna u jahanju govori i podatak da je čak namjeravala nastupiti na Olimpijskim igrama. Zahvaljujući odrastanju u velikoj obitelji, poznatoj kao velikim ljubiteljima životinja, Kenya je postala i aktivistica za životinje, a tu ljubav dijeli i sa dizajnericom Stellom McCartney, koja ju je često angažirala za svoje revije.

U posljednje vrijeme ponovno je u središtu pozornosti i to zbog svog dečka, glumca i sina milijardera Nelsona Peltza, Willa Peltza, s kojim je u vezi od 2011. Budući da je Will ujedno i brat Nicole Peltz, udane za Brooklyna Beckhama, ne čudi da se parovi međusobno druže, a trenutno zajedno uživaju na odmoru u talijanskom Portofinu.

S Willom se upoznala kada ju je njezina majka, glumica Nastassja Kinski, pozvala na filmski set na kojem je i on bio, a ostalo je povijest.