OVO NE PROPUŠTAJU

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz u prvom izlasku nakon vjenčanja: Svima pokazali koliko su sretni i zaljubljeni

03.05.2022 u 08:47

Bionic
Reading

Novopečeni supružnici Brooklyn Beckham i Nicola Peltz nipošto nisu željeli propustiti najvažniji događaj sezone pa su svoj medeni mjesec ostavili za kasnije. Na Met Galu stigli su prikladno dotjerani te pokazali svima koliko su sretni i zaljubljeni

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz nisu se odvajali jedno od drugoga tijekom prvog zajedničkog izlaska kao vjenčani par. Supružnici su stigli na najprestižniji modni događaj sezone, Met Galu u New Yorku.

Poziv modne urednice Anne Wintour nisu mogli propustiti pa su se potrudili odjenuti stajlinge za pamćenje. Dok je mladi chef odabrao bijelo odijelo, njegova odabranica Nicola zablistala je u ružičastoj romantičnoj i lepršavoj haljini iz Valentinove kolekcije za jesen/zimu 2022.

  • +3
Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lovekin/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brižan suprug pazio je čitavo vrijeme da njegova Nicola izgleda besprijekorno pred fotoreporterima te joj je nekoliko puta popravljao haljinu. Na crvenom tepihu golupčići su izmjenjivali poljupce i zagrljaje te svima pokazali koliko su sretni u braku.

Inače, Nicola je kći utjecajnog američkog milijardera Nelsona Peltza, čije se bogatstvo procjenjuje na 2,3 milijarde dolara. Peltz je predsjednik američkog lanca brze hrane The Wendy's Company i član odbora američkog diva za distribuciju hrane Sysco. Također je investirao u tvrtke kao što su Heinz, Domino's Pizza, Tiffany & Co. i tvrtku za proizvodnju pića Snapple.