ŠOGORICE U RATU

Victoria Beckham u problemima: Čini se da se njezine snahe ne podnose

22.05.2022 u 11:41

Bionic
Reading

Klan Beckham polako se širi, u njihovu obitelj ušla je kći američkog milijardera, 27-godišnja Nicola Peltz, koja se početkom travnja udala za najstarijeg sina Brooklyna. O plavokosoj nasljednici već dugo kruže glasine da je razmažena i komplicirana osoba, a dodatno su ih podgrijale najnoviji tračevi

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz nedavno su se vjenčali, a raskošno vjenčanje koje se održalo na mladenkinom imanju na Floridi privuklo je velik broj moćnika iz svih sfera društvenog života. No čini se da nije sve tako bajno u obitelji Beckham te da novopečena snaha i djevojka njihovog srednjeg sina Romea, 19-godišnja Mia Regan, imaju zategnute odnose.

U javnost je procurilo kako zabrinuta Victoria Beckham pokušava smiriti tenzije i organizirati žensko druženje kako bi se odnosi unutra obitelji 'popeglali. Djevojke jedva daju do znanja da postoji ona drugu i na Instagramu, što je u današnje vrijeme za mlađe generacije najveći udarac.

  • +5
Mia Regan Izvor: Profimedia / Autor: Courtesy of PUMA x AMI/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Hoće li Victoria uspjeti snahe nagovoriti na druženje i pomoći im pronaći zajednički jezik ostaje za vidjeti, no u međuvremenu se sve više spominju grijesi iz prošlosti Nicole Peltz. Još 2009. pisalo se da je dom Peltz za osoblje koje tamo radi kuća iz hororaca.

Obitelj se navodno jako loše odnosi prema zaposlenicima, a osoblje se posebno žalilo na tada tinejdžerku Nicolu koja ih ponižavala i tražila do njih nemoguće zadatke. Kad ih ne bi ispunili, dobili bi otkaz, a njezinu dadilju tjelohranitelji su izbacili iz kuće nakon što je Nicola zaključila da joj nije previše stalo do nje, piše YourTango.

  • +3
Brooklyn Beckham i Nicola Pletz Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lovekin/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bivša Disneyjeva zvijezda, glumica Bella Thorne prije nekoliko godina za magazin Seventeen progovorila je o zločestoj djevojci čiji je uzor Regina George iz kultnog filma 'Mean Girls', a ubrzo se saznalo da je riječ o Nicoli Peltz.

'Ima jedna zločesta djevojka. Ona je u ovom poslu i jako je, jako zla. Držim se podalje od nje i to pod svaku cijenu. Nikad je ni ne pozdravim. Njezini braće i sestre nisu zli poput nje. Jedna od razloga zašto je ne volim je što je milijarderka od rođenja i nikad nije trebala raditi ni za što u svom životu', rekla je tada Thorne.