ne odvajaju se jedno od drugog

[FOTO] Nakon dva mjeseca nagađanja sada su 'službeno razotkriveni': Prijateljica objavila intimne fotke J-Lo i Bena Afflecka

24.07.2021 u 17:18

Bionic
Reading

U nizu fotografija rođendanskog slavlja koje je glumica Leah Remini objavila na svom Instagramu našla se i ona J-Lo i Bena Afflecka, a sudeći prema dojmu koji par ostavlja na fotki, nekadašnji ljubavnici uživaju u ponovnom 'ujedinjenju'

Već više od dva mjeseca mediji donose vijesti o ponovnom ujedinjenju para Lopez Affleck. Nakon 17 godina razdvojenog života J-Lo i Ben Affleck su sasvim očigledno zajedno, iako sam par 'ujedinjenje' nije javno potvrdio. Nova potvrda stiže iz objave poznate glumice Leah Remini koja je na društvenim mrežama postavila fotografije proslave 51. rođendana, a u moru prisutnih osvanuo je i portret J-Lo i Bena Afflecka.

Leah Remini poznata je, između ostaloga, po tome da je bivša članica Scijentološke crkve koju danas otvoreno kritizira.

Prije koji dan u javnosti je osvanula vijest da slavni holivudski par, Jennifer Lopez i Ben Affleck, nema namjeru dugo čekati za novi korak u njihovoj obnovljenoj vezi. Prema pričama očevidaca, već su se bacili u potragu savršenog doma u kojem će započeti zajednički život.

Početkom prošlog mjeseca saznali smo da se latino diva zbog glumca namjerava preseliti iz Miamija u Los Angeles, a produženi vikend, u kojem Amerikanci slave Dan nezavisnost, proveli su u ljetovalištu Hamptons na američkoj istočnoj obali, gdje su snimljeni zagrljeni u romantičnoj šetnji. Sudeći po tada obavljenim fotografijama Jennifer Lopez i Ben Affleck doista djeluju zaljubljeno.

  • +6
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Posljednjem primjeru velike i beskrajne ljubavi svjedočimo upravo ovih dana. U svibnju ove godine svjetski mediji pisali su o ponovnom okupljanju 'Bennifera', slavnog para koji je 2003. otkazao vjenčanje samo nekoliko dana ranije, a potom 2004. godine prekinuo zaruke i vezu. Nedavno je Affleck viđen u terencu J.Lo i kako se mota oko njene vile na Beverly Hillsu, potom su viđeni zajedno u Montani, u kojoj on ima kuću, a nakon toga i u Miamiju.