zabavni trenuci

Jennifer Lawrence otkrila kako su izgledala druženja nakon snimanja 'Igri gladi': 'Samo smo pili viski i bili napušeni'

04.11.2022 u 13:47

Bionic
Reading

Prije desetak godina filmoljupci su pogledali prvi nastavak 'Igri gladi' te upoznali Jennifer Lawrence koja je ubrzo osvojila kritiku i publiku. Simpatična Jennifer rado je viđen gost u američkim emisijama zbog svog smisla za humor, a nedavno je otkrila i kako su izgledale zabave nakon snimanja

Iako je prošlo već sedam godina otkako je snimljen zadnji nastavak filma 'Igre gladi' koji ju je proslavio, Jennifer Lawrence se rado prisjeća tog vremena. Osim samog projekta koji je ostavio velik trag na njenu karijeru, glumica je stekla i dobre prijatelje i uspomene nakon snimanja.

Glumica je otkrila da su ona i njezini kolege sa snimanja, Josh Hutcherson i Liam Hemsworth, često uživali u viskiju i pušenju trave nakon posjećivanja događaja za medije i premijera.

'Dečki i ja bismo se uvijek vraćali u naš hotel i samo pili viski i bili napušeni', u šali je priznala Lawrence.

Više nema naviku učestvovanja na takvim druženjima, ali glumica je zahvalna na svemu što joj je projekt donio. Iako nije očekivala takvu medijsku pozornost, prihvatila je svoju novu stvarnost znajući da će zainteresiranost za njezin život ubrzo splasnuti.

'Mogu reći da su stvari drugačije po mojim interakcijama u stvarnom svijetu, već i po načinu na koji se mogu kretati. Povremeno se pojavi članak o tome da sam izašla u Ugg čizmama, ali osim toga, interes je velik smanjio, hvala Bogu.' komentirala je zvijezda filma.

  • +5
Hunger Games Izvor: Profimedia / Autor: Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim toga, priznala je kako ju je snimanja remake-a pomalo iznenadilo jer nije mislila da će vrijeme za to doći tako brzo. Novi film 'The Ballad of Songbirds and Snakes' stiže u kina u studenom sljedeće godine, a obožavatelji već kreću stvarati uzbuđenje na društvenim mrežama.

'Zbog toga se osjećam jako staro. Sjećam se da sam imala 21 godinu i mislila sam: 'Bože moj, jednog dana će ponovno snimati ove filmove. Ali ja ću tada biti tako stara! Možda već i mrtva!' rekla je Lawrence, koja će u trenutku emitiranja filma u kinima imati 33 godine.