povratak na crveni tepih

Ne znamo koja je elegantnija: Tri crne haljine Jennifer Lawrence za promociju novog filma

10.10.2022 u 19:00

Bionic
Reading

Da je crna uvijek sigurna opcija, zna i simpatična plavokosa glumica koja je za premijeru novog filma 'Causeway' u Londonu i Torontu odabrala tri elegantne crne kombinacije

Jennifer Lawrence ovih dana promovira svoj novi film 'Causeway' te, iako su crne haljine siguran odabir, izgleda doista prekrasno. Da joj povratak pred fotoobjektive godi nakon kraće stanke od glume, vidi se na njenom nasmiješenom licu zbog kojeg se često ističe kao jedna od najsimpatičnijih glumica današnjice.

Prvo je izašla iz hotela Mayfair u Londonu noseći usku crnu haljinu bez rukava. Kreaciju koja prati liniju tijela uparila je s crnim sandalama i crnom torbicom, a eleganciju je naglasila punđom i efektnim bisernim naušnicama.

Za crveni tepih odabrala je još jednu crnu haljinu, ali ovoga puta nešto zanimljiviju. Dugačka crna haljina prekrivena je biserima i presvučena prozirnim materijalom koji je oblikovao svojevrsnu pelerinu, a dio je kolekcije Del Core za proljeće 2023.

  • +7
Jennifer Lawrence na premijerama filma 'Causeway' Izvor: Profimedia / Autor: justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nekoliko dana kasnije plavokosa glumica sudjelovala je na Toronto International Film Festivalu. Isto kao i u Londonu, odluka je pala na crnu haljinu. Međutim ovaj put kreacija se sastojala od donjeg bodija i elegantnog crnog tila koji je otkrivao noge u crnim sandalama.

U nedavnom intervjuu Lawrence je objasnila razloge kratkog predaha od glume. Rekla je da je jednostavno došla do zasićenja i preopterećenosti jer je između 2012. i 2015. godine glumila u čak osam filmova.