SVIJET I SLAVA

Jennifer Lawrence nema planova za sljedeće dvije godine

14.09.2017 u 20:05

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Lawrence otkrila je neke sitnice o filmu 'Majka!' koji je režirao njen 20 godina stariji dečko Darren Aronofsky

U intervjuu za emisiju 'Today' 27-godišnja glumica Jennifer Lawrence opisala je film 'Majka!' riječima 'napad'. Film je režirao njezin 48-godišnji dečko Darren Aronofsky.

  • +6
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se film površinski radi o ženi i mužu koji žive u kući, dublje teme navodno su očuvanje okoliša i čovječanstvo.

'Film se radi o svemu. Prije nego se zvao 'Majka!' ime mu je bilo 'Šesti dan'. Ako ste čitali Bibliju, Bog je stvorio Zemlju u šest dana', rekla je Jennifer Lawrence.

Nakon što je pročitala jezivi napeti scenarij, Jennifer Lawrence isprva ga nije htjela ni u svom domu.

'To je napad. No, zato je i remekdjelo. To je ono što Darrena čini briljantnim. To je i razlog zašto sam oduvijek željela raditi s njim. Nitko se ne bi trebao osjećati kao osobe u tom filmu. Bilo je teško. Morala sam slušati božićnu glazbu kako bi se oporavila', zaključila je mlada glumica.

  • +13
Sva modna lica Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su mnogi film shvatili kao komentar slave, Jennifer Lawrence tvrdi kako to nije bila namjera. Temeljna tema navodno je neutaživa glad čovječanstva.

Jennifer Lawrence godinama je željela imati privatnost i slavu, no na kraju je jednostavno shvatila kako je to nemoguće.

Na pitanje kad će napokon uzeti godišnji odmor, mlada glumica odgovorila je kako trenutno nema nikakvih planova za sljedeće dvije godine, no na kraju je uz smijeh dodala kako je to mogu pitati za šest mjeseci kad će ponovo razgovarati.

Autor: YouTube