JENNIFER GARNER

Ben Affleck ju je prebolio, ali ona još nije spremna za novog muškarca

21.11.2017 u 13:44

Bionic
Reading

Od travnja ove godine Ben Affleck više ne skriva ljubavnu sreću koju je pronašao u zagrljaju druge. No njegova bivša supruga Jennifer Garner priznala je kako još uvijek nije spremna za druge muškarce

Holivudski glumački par Ben Affleck i Jennifer Garner su prije nekoliko mjeseci, nakon 12 godina braka, sporazumno potpisali razvod i od tada krenuli svatko svojim putem. 

Samo tri mjeseca nakon toga vidjeli smo 45-godišnjeg glumca u zagrljaju nove djevojke s kojom je i dan danas u vezi. Riječ je o uspješnoj producentici Lindsay Shookus, u kojoj je, čini se, našao sve što je tražio. 

  • +2
Lindsay Shookus i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, njegova donedavna supruga Jennifer s kojom ima i troje zajedničke djece, nije se vodila istom mišlju kako bi preboljela svog dugogodišnjeg partnera.

U svom posljednjem razgovoru s medijima, simpatična glumica otkrila je kako od tada nije otišla niti na jedan spoj, a tvrdi i kako nema namjeru u skoroj budućnosti. 

  • +12
Jennifer Gerner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Objasnila jei kako joj mnogi poznanici i prijatelji pokušavaju dogovoriti spojeve i razne muškarce, a ona im se zahvali i kaže da to nije potrebno.

'Ne bih izabrala takav način života za sebe, ali ni za svoju djecu', rekla je te dodala kako biti sam nije najstrašnije što se može dogoditi te kako ona i Ben još uvijek rade na svom prijateljskom i roditeljskom odnosu.

Budući da dijele skrbništvo nad 11-godišnjom Violet, osmogodišnjom Seraphinom i petogodišnjim Samuelom bivše partnere još uvijek povezuju mnoga zajednička druženja. 

Tako je Jennifer otkrila kako će nadolazeće blagdane provesti skupa u obiteljskom domu u Los Angelesu, jednako kao i svake godine do sada.

  • +15
Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Mi se vrlo dobro slažemo i to nam nije nikakav problem. Prijatelji smo i možemo sve uskladiti', zaključila je 45-godišnjakinja koja je svoju pažnju nakon razvoda usmjerila prema djeci i crkvi, gdje ju se u slobodno vrijeme najčešće može naći.