SLABA NA NAJMLAĐE

Ovo ju je potpuno slomilo: Jennifer Aniston nije uspjela zadržati suze

11.12.2019 u 10:20

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Aniston pojavila se u novoj emisiji poznate tv komičarke Ellen DeGeneres kada je gledatelje iznenadila svojom emotivnom stranom. Na prizore jedne djevojčice slomila se i briznula u plač

Tijekom novog televizijskoj nastupa Jennifer Aniston koju inače uvijek gledamo vedru, nasmijanu i punu entuzijazma, pokazala je svoju emotivniju, nježniju stranu.

Bila je to jedna od onih emisija u kojoj voditeljica i urednica Ellen DeGeneres s tri poznata gosta daruje nevjerojatno vrijedne pakete ljudima koji ih svojim teškim pričama na to potaknu. Kao jedan od tri gosta pojavila se Jennifer koju su prizori jedne siromašne obitelji potpuno slomili.

Nakon što se u tv studio video pozivom javila djevojčica koja je ispričala svoju nevjerojatnu životnu priču i kako je njezinu samohranom ocu nakon gubitka supruge izuzetno teško zbrinuti svoje dvije kćeri, Jennifer Aniston nije se uspjela iskontrolirati.

Suze su same došle na oči, a onda su se u studiju pojavile dvije djevojčice iz priče također u suzama. Jennifer maramicom im je brisala suze i tješila ih te ih ohrabrivala koliko su snažne i zrele.

Zbog svoje priče obitelj je nagrađena vrijednom nagradom koja odlazi u ruke hrabrog oca. Na dar su dobili novi dom, a kao dodatni angažman tv ekipa ju je uredila za nadolazeće blagdane. Uz to slavna glumica obitelj je odlučila iznenaditi još jednim poklonom. Darovala im je putovanje u Europom koje će trajati mjesec dana.

Presretan otac i njegove dvije kćeri nisu uspjeli sakriti sreću sa svojih lica, a 50-godišnja glumica ovim je svima pokazala koliko je velikodušna.

Izvor: Društvene mreže