dugogodišnje prijateljice

Jennifer Aniston otkrila da ju s Reese Witherspoon povezuju slomljena srca

14.12.2023 u 17:12

Bionic
Reading

Holivudske velikanke Jennifer Aniston i Reese Witherspoon gledamo u seriji 'The Morning Show', no znaju se već godinama. Nakon godina suradnje, Aniston je otvorila dušu i otkrila što ju povezuje sa simpatičnom Reese

Jennifer Aniston i Reese Witherspoon dijelile su set i prije otprilike dvadeset godina, kad je Witherspoon glumila mlađu sestru Rachel Green (Aniston) u 'Prijateljima'. Sad glume u seriji 'The Morning Show', a u intervjuu za Variety otkrile su da ih osim suradnje povezuje dugogodišnje prijateljstvo.

'Partnerice smo i prijateljice. Djevojke smo i dijelimo iskustvo slomljenih srca u životu, ljubavi i svemu tome', rekla je Aniston, na što je Witherspoon dodala: 'To su samo međusobno poštovanje i godine iskustva.'

Podsjetimo, Witherspoon je u ožujku objavila vijest da se nakon gotovo 12 godina razvodi od supruga Jima Totha. Bivši par otkrio je da su dogovorno donijeli odluku o tome, a oboma je najbitnije da rastava ne utječe negativno na njihovog sina.

'Bila sam beba s bebom kad sam bila na setu 'Prijatelja'', prisjetila se Witherspoon svojih dana na setu kultne serije, a onda se dogodio smiješan trenutak!

'Svi su fantastični. Tvoje dvoje djece - pogledaj ih', uzviknula je Aniston, na što ju je Witherspoon ispravila da ima troje djece.

'Još uvijek mi izgledaš kao sićušna djevojčica, kao moja mlađa sestra. Kao što sam uvijek govorila: 'Beba s bebom'', rekla je Aniston.

  • +2
Jennifer Aniston i Reese Witherspoon Izvor: Profimedia / Autor: Eric Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia