POZNATA GLUMICA

Monica Bellucci konačno progovorila o vezi sa slavnim redateljem, ali i slavi

22.08.2023 u 20:47

Bionic
Reading

Talijanska glumica rado je pozirala u glamuroznom fotosessionu za španjolsko izdanje Harper's Bazaar u Španjolskoj gdje je otkrila ponešto i o vezi sa slavnim redateljem Timom Burtonom

Monica (58) je za časopis iskreno prvi puta progovorila o svojoj novoj ljubavi koju su i ona i slavni Britanac dosad krili od očiju javnosti.

Burtona je u ovom vrlo otvorenom intervjuu opisala kao 'spektakularnu dušu'.

'Pronašla sam u Timu predivan duh. Upoznala sam spektakularnu dušu', rekla je očarana Talijanka koju mnogi smatraju jednom od najljepših europskih glumica.

  • +3
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Njezina romansa s Timom (64) dolazi deset godina nakon raspada braka s Vincentom Casselom s kojim je bila u braku 14 godina u kojem je dobila kćeri Devu (18) i Leoni (13). Tima Burtona je između ostalog opisala i kao 'divnog', i to samo nekoliko tjedana nakon što je konačno potvrdila njihovu vezu.

Bellucci je za časopis pozirala u nekoliko fantastičnih modnih izdanja, pokazavši da je i danas u top formi. Govoreći o svom privatnom životu, Monica je slavu opisala i kao 'mač s dvije oštrice' te naglasila kako aspekte svog života nastoji zadržati samo za sebe. 'Slava je dvosjekli mač, izaziva mnogo znatiželje, a može izazvati i proturječne osjećaje', objasnila je.

na pragu 60.

Elegancija na talijanski način: Ljepota Monice Bellucci ne blijedi, a ova joj modna formula baš uvijek prolazi

Pogledaj galeriju

'Kad ne radim, volim voditi normalan život - idem u kupovinu i vodim kćeri u školu', dodala je. Inače, glumica je nedavno snimala 'Beetlejuice 2' s Timom u Londonu, a raspričala se o redateljevoj viziji dugo iščekivanog nastavka.

'Imam veliko poštovanje prema Timu Burtonu. Volim taj svijet snova u kojem su čudovišta ljubazna, kao da možemo svoje mračne aspekte pretvoriti u nešto svijetlo, opraštajuće. Burtonovi filmovi puno govore o tome', rekla je

Inače, Monica i Tim prvi put su se upoznali prije 16 godina, ali kažu da su počeli izlaziti nakon što su se vidjeli na Lumière Film Festivalu u Lyonu u listopadu prošle godine.

Monica je solo otkako se rastala od umjetnika Nicolasa Lefebvrea 2019. a prethodno je bila u braku s glumcem Vincentom od 1997. do 2013. Tim je pak bio u 13-godišnjoj vezi s glumicom Helenom Bonham Carter (57), ali su se razišli 2014. godine. Par ima dvoje djece - sina Billyja i kćer Nell.