u novim izazovima

Jennifer Aniston napokon je sretna: Za sve je zaslužan Clyde

13.06.2024 u 10:09

Bionic
Reading

Slavna holivudska glumica prošla je kroz teško životno razdoblje, no radost i utjehu pronašla je u pisanju dječjih knjiga posvećenih njenom obožavanom psu

Jennifer Aniston blistala je od sreće na predstavljanju svoje prve autorske slikovnice za djecu 'Clydeo Takes a Bite Out of Life', koja se temelju na njenom obožavanom psu spasiocu.

Glumica i producentica najavila je ovu knjigu za djecu kao prvu od četiri u nizu, a u prodaji će se naći od 1. listopada.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Like Clydea nije novost, jer osim što se temelji na njenom četveronožnom članu obitelju, već smo ga imali priliku vidjeti kao animaciju na njenom Instagram profilu 2021. godine.

'Kada sam odlučila sklopiti partnerstvo s Invisible Universeom kako bih oživjela Clydea na društvenim mrežama, nisam mogla ni zamisliti koliko će radosti donijeti mojim obožavateljima i pratiteljima', rekla je Aniston za People i dodala:

'Ne mogu biti sretnija što ću Clydea i njegove priče objaviti, gdje će, nadamo se, nadahnuti djecu i ljubitelje pasa svojim preslatkim putovanjem da pronađe svoju pravu strast.'

Slikovnica 'Clydeo Takes a Bite Out of Life' donosi priču o podrijetlu ovog krznenog protagonista, kao i otkriće njegove posebne strasti prema kuhanju. Nakon što se borio da pronađe 'svoju životnu strast', psić odlazi na zabavno putovanje kako bi stekao samopouzdanje.

'Nevjerojatno smo ponosni na partnerstvo s jednom i jedinom Jennifer Aniston i Invisible Universeom kojim smo u knjigama oživjeli Clydeovu luckastost, dobrotu i toplinu', rekla je u izjavi Nancy Inteli, potpredsjednica i izdavač HarperCollins Children's Books.

  • +2
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: FATI SADOU/ABACAPRESS.COM / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

'Clydeo nije samo priča o avanturama preslatkog psa, već i slavlje radosti koju svatko pronalazi u otkrivanju svojih pravih strasti', poručila je Inteli.

Jennifer Aniston ovime je napokon dočekale trenutke sreće, nakon što je prolazila kroz teško razdoblje. U kratkom periodu izgubila je oca, a potom i jednu od najbliskijih osoba u svom životu - Matthewa Perryja, s kojim je prošla sve drame, uzbuđenja i radosti desetogodišnjeg snimanja kultne serije 'Prijatelji'.

Koliko je još daleko od oporavka nakon njegova gubitka, potvrđuju i njene suze pri samom spomenu Perryjeva imena u nedavnom intervjuu.

No, u svemu joj je velika utjeha upravo njen pas Clyde, miješanac u tipu patuljastog šnaucera, koji je s njom više od deset godina. Aniston je poznata kao velika ljubiteljica pasa, a koliko obožava svog Clydea najbolje govori upravo to što mu je posvetila ove knjige, ali i ranije izdala kolekciju plišanih igračaka s njegovim likom.