neutješna je

Jennifer Aniston u suzama: Na ovo pitanje nije mogla ostati suzdržana

11.06.2024 u 08:37

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Aniston teško se miri s gubitkom prijatelja Matthewa Perryja, a koliko joj je bolan njegov odlazak pokazala je u novom intervjuu

Kraj 2023. godine obilježio je odlazak Matthewa Perryja, glumca kojeg smo svi zapamtili kao Chandlera iz serije 'Prijatelji'. Kultna se serija uvukla u naše domove prije tridesetak godina, a Perryjev lik mnogima je bio omiljen. Koliko su ga voljeli gledatelji, toliko su ga voljele i kolege sa seta.

U novom intervjuu za Variety, Jennifer Aniston se rasplakala pri samom spomenu preminulog prijatelja.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Nakon što joj je postavljeno pitanje kako je gledati seriju nakon tragične smrti Perryja, glumici su na oči navrle suze, no onda je otkrila da su to sretne suze.

'Činjenica da je imao tako dug i prekrasan život i da ljudima još uvijek puno znači jedan je od najvećih darova koje mislim da bismo svi nas šest mogli zamisliti', rekla je glumica uz zaključak: 'To je obitelj zauvijek.'

tihi oproštaj

Cvijeće, crteži i ostali darovi: Dirljiv prizor ispred kuće Matthewa Perryja

Pogledaj galeriju

'Oh, čovječe, ovo me pogodilo. Oprostiti se s našim Mattyjem je bio ludi val emocija koje nikad nisam osjetila prije. Svi mi doživimo gubitak u nekom trenutku života. Gubitak života ili gubitak ljubavi. Sposobnost sjediti u ovoj tuzi omogućuje vam da osjetite trenutke radosti i zahvalnosti što ste voljeli nekoga svim srcem. I voljeli smo ga svim srcem. Bio je dio našeg DNK. Uvijek je bilo nas šestero. Ovo je bila odabrana obitelj koja je zauvijek promijenila ono što smo mi bili i kakav je naš put trebao biti. Za Mattyja, on je znao da je volio nasmijavati ljude. Kako je i sam rekao, ako nije čuo smijeh, mislio je da će umrijeti. Njegov život je ovisio o tome. I, čovječe, koliko je uspio u tome. Sve nas je nasmijavao. I to jako. U posljednjih nekoliko tjedana smo poslali brojne poruke jedno drugome. Smijali se i plakali, a onda ponovno smijali. Čuvat ću ih zauvijek. Pronašla sam jednu poruku koju mi je poslao jedan dan. Ona sve govori', napisala je Aniston na Instagramu nekoliko dana nakon Perryjevog odlaska.

sve osim nogometa