mjesec dana braka

Jelena Veljača ne krije koliko je zaljubljena: 'Sve je tu, ljubavi, i park, i klupica, i bose nogice, i pusa, i moja zalijepljenost za tebe, i smijeh, i torta, i vječnost'

12.07.2021 u 18:09

Bionic
Reading

Prošlo je mjesec dana od vjenčanja Jelene Veljače i Vite Turšića, a par zajedno uživa svakog slobodnog trenutka te detalje iz svog privatnog života često dijele s pratiteljima na društvenim mrežama. Tako Jelena nije propustila obilježiti i prvu bračnu obljetnicu posebno nježnom objavom

'12/7/21. Sve je tu, ljubavi, i park, i klupica, i bose nogice, i pusa, i moja zalijepljenost za tebe, i smijeh, i torta, i vječnost,' napisala je Jelena Veljača uz objavljenu fotografiju na svom Instagram profilu.

Fotografija s njezinog i Vitinog vjenčanja pokazuje par kako sjedi na klupi Botaničkog vrta i izmjenjuje nježnosti. Prva je to bračna obljetnica Vite i Jelena, a glumica i redateljica, koja ne krije koliko je sretna u braku, nije je propustila obilježiti, a fotografija je prikupila poveći broj lajkova.

Podsjetimo, redateljica, aktivistica i glumica Jelena Veljača i bivši savjetnik Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović, Vito Turšić 12. lipnja su svoju jednogodišnju vezu ozakonili u zagrebačkom Botaničkom vrtu. Jeleni je ovo treći brak, dok je Viti drugi. S glumcem i voditeljem Jankom Popovićem Volarićem bila je u braku od 2009. do 2012. godine, dok je s još jednim glumcem, Draženom Čučekom, bila od 2015. do 2018, s kojim je dobila i kćer Lenu.

  • +2
Jelena Veljača Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Danima nakon vjenčanja s Vitom 39-godišnja Jelena s pratiteljima na Instagramu dijelila je detalje tog, za nju, velikog dana, a nakon toga nastavila je objavljivati njihove lijepe detalje iz svakodnevnog života, od odmora u Dalmaciji do šetnje zagrebačkom špicom.