uživaju u svakom trenutku

Jelena Veljača i Vito Turšić partijaju, a fanovi se pitaju je li scenaristica i aktivistica - trudna

02.07.2021 u 11:03

Bionic
Reading

Nakon zajedničkog boravka u morskim krajevima gdje su nakon vjenčanja guštali u ugodnoj mediteranskoj klimi, romantici i vježbanju joge, Jelena Veljača i Vito Turšić vratili su se u Zagreb i jedva dočekali minglanje po eventima. Veljača je zabilježila jedan od njihovih sretnih trenutaka. Ne skida osmijeh s lica niti ruke sa svog supruga

'Na slobodi je divno', poručuje Jelena Veljača s fotografijom objavljenom na Instagramu, na kojoj nasmiješena od uha do uha pozira sa svojim trećim suprugom Vitom Turšićem, bivšim savjetnikom Kolinde Grabar-Kitarović za kojeg se vjenčala sredinom lipnja u zagrebačkom Botaničkom vrtu.

Jedna od pratiteljica ju je pitala je li trudna, a Veljača joj je odmah odgovorila: 'Nisam trudna, tak' se reže haljina'. Ostali komentari poput 'Baš se vidi da se volite i da ste istinski sretni', 'Kako ste vi meni divni', 'Obožavam kad se ljudi tako skladno vole' sigurno su razveselili redateljicu, aktivisticu i glumicu.

Danima nakon što se udala pratiteljima je pokazivala kako je izgledao taj za nju veliki dan. Sve detalje vezane uz svoje vjenčanje 39-godišnja objavljivala je i objavljuje pod hashtagom 'Sve te vodilo k meni'.

  • +9
Vjenčanje Jelene Veljače i Vite Turšića Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL