KLASIČNA LJEPOTICA

Jelena Rozga zavodi u kupaćem kostimu

13.09.2017 u 09:48

Bionic
Reading

Zbog fotografije, na kojoj je odjevena u retro dvodijelni kupaći kostim, splitska je pjevačica oduševila svoje obožavatelje na Instagramu. A dok ona pozira, i žali za ljetom koje je na odlasku, njezin zaručnik sa svojim kolegom Lukom Šulićem fotografira se po Italiji s holivudskim glumcima i svjetski poznatim pjevačima

I dok se njezin zaručnik Stjepan Hauser ovih dana na svom Instagramu hvali fotografijama na kojima pozira sa svjetskim glazbenicima i sportašima, poput Antonija Banderasa, Eltona Johna, Stevena Tylera iz Aerosmitha i Erosa Ramazzottija, splitska pjevačica Jelena Rozga objavila je zavodljivu sliku.

Summer, don't go! 🔆❤️☀️ #inlovewithsummer #modernazena #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Na njoj Jelena pozira u retro dvodijelnom kupaćem kostimu, koji se sastoji od bijelog gornjeg dijela te crnih gaćica visokog struka s bijelim točkama, a uz sve je to kombinirala salonke na vrtoglavo visoke potpetice uzorka zebre.

  • +23
Jelena Rozga Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Okrenuta suncu, Jelena Rozga poslala je jasnu poruku koliko voli ljeto i tople dane. Uz fotografiju je napisala: 'Ljeto, nemoj otići', odnosno 'Summer, don't go'.

Eros, the man! 👍#erosramazzotti #Pavarotti10 #hauser #2cellos #verona #italy

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Za svoju je fotografiju dobila mnogobrojne pohvale i komplimente, a jedan od obožavatelja rekao joj je kako izgleda poput modela iz 20-ih godina prošlog stoljeća i poručio: 'Klasična ljepotica!'

Latin Lovers! 😉#antoniobanderas #hauser #lastnigth #2cellos

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Back together with my man ❤️#eltonjohn #2cellos #hauser #lastnigth #rome #italy #love #happy #smile

A post shared by HAUSER (@hausercello) on