ljetni hit

Jelena Rozga promijenila frizuru: Kako vam se sviđa?

14.06.2017 u 10:19

Bionic
Reading

Splitska pjevačica, koja već neko vrijeme ne krije to da je sretno zaljubljena, odlučila je malo promijeniti imidž. Iako rijetko mijenja frizure, svoju već prepoznatljivu plavu kosu ovog puta odlučila je skratiti

Poslije povratka s idiličnog odmora, koji je provela na luksuznoj jahti u društvu svog zaručnika Stjepana Hausera, pjevačica Jelena Rozga uputila se direktno u ruke frizerskih stručnjaka.

Iako je već godinama vjerna istoj boji i frizuri, sada se uspjela nagovoriti na malu, ali slatku promjenu. Skratila je svoje već prepoznatljive plave uvojke na kratku bob frizuru, kakva se najavljuje kao hit sezone.

Short hair, don't care.. ❤️ @salonfranic #newhair #newday #modernazena #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Na svom službenom profilu na Instagramu, na kojem redovito objavljuje privatne fotografije, sada se pohvalila i novom frizurom, a mnoštvo obožavatelja u kratkom ju je vremenu zasulo pohvalama.

❤️ #tbt #soloigracica #modernazena #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

'Ajmee, ovo ti predobro stoji', 'Odličan izbor frizure', 'Odlično, čak i još malo kraće' - samo su neki od pozitivnih komentara na objavu koja se sviđa nevjerojatnoj brojki od četiri tisuće ljudi.